Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Петрова

«34567891011»

Енерго-про обяснява „Къде отиват Вашите пари за ток?”
2013-03-29 19:33:20
Коментар: ами да вземат да фалират енерго-про!? като техен служител мога да потвърдя,че синдикатите ни агетираха да стачкуваме за работодателя,за увеличение цената на тока, а ние сме виждали лицето на чеха,тоест ТИМ.Да ви е честито,от 6.2013г ТИМ-49процента,държава,ако има такава още-51процента!
Усилията за интеграция на ромите се обезсмислят, ако те не се образоват
2013-03-29 07:01:31
Коментар: Твърде много привилегии имат ромите. Има много малък процент, които са успели да се образоват, всички други са само паразити, лежащи на гърба на народа. От една страна пък проявяват хитрост и казват,че за 15лв. няма да работят. Защо да го правят, като могат да получат пари без да учат и работят, а само помощи искат. И най-лошото е ,че ТЕ мислят че все едно държавата им е ЗАДЪЛЖЕНА.... Егати наглостта. Нека да спрат да се развъждат , като мишки. Повечето хора едва гледат по едно две деца , те по пет шест ги нижат и разбира се живеят мизерно.
Павел Димитров: ТИМ са голям инвеститор и данъкоплатец и имат хора в ГЕРБ
2013-03-07 07:35:02
Коментар: Много си прав Varan. Това, което притежават ТИМ дори не го и стопанисват те. Вземат безбожни наеми, обират до дъно джоба на дребния бизнес, не дават шанс за развитие в града почти на никой, освен ако не му платят рекет. Това всички го знаят. Или може би сега има и поставени лица, които да ги защитят. Ходели по ръба преди, но вече не. Какво е това? Те и комуниститите преди бяха едни комунисти , но сега не са същите.
Трупат "Грамада" в памет на Пламен пред общината
2013-03-05 12:27:11
Коментар: Разбира се, че всеки притежава живота си, но как да го оцени, като мизерията, немотията, беднотата те вкарват в едно друго измерение с дяволско мислене. Да не ви дава господ да изпадате в такова положение. За момент изключваш, пада ти пердето и не мислиш, камо ли да оценяваш това, което което имаш. Жалко за момчето, за неговото действие се изисква много смелост. Мир на праха му. Той ще остане незабравим. А тези желаещи за власт ...СПРЕТЕ СЕ! НЕ МИСЛИТЕ ЗА ДЖОБЧЕТАТА СИ!
Лекарите готвят протести
2013-02-20 19:54:23
Коментар: Време е. Народа също има какво да желае.

«34567891011»

VIP
Работа за болногледачки/социални асистентки в Австрия
Работа за социални асистентки със слаби познания по немски език за придружаване и гледане на възрастни и болни хора в Австрия. Предлагаме: дългосрочни договори с добро заплащане, пенсионно и здравно осигуряване,...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
3.3 + 5.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook