Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Orange

«67891011121314»

Октай Енимехмедов: Съжалявам само, че пистолетът засече
2013-01-22 21:26:36
Коментар: Национален герой! :-) Сега да го пуснат и в парламента да ги сплаши малко!
Обявиха за общодържавно издирване мъж, обрал апаратамент във Варна
2013-01-22 21:24:52
Коментар: У дома влязоха докато спим и сме заключени. Със стълба през терасата, отварят си дограмата и си влизат без притеснение. Пет момчета с качулки. Гаврата с дома ни няма да описвам. По-голямата гавра беше на полицаите, които прекратиха следствието на втория месец. Мъжа ми им занесе предмети, които няма как да са пипани с ръкавици за да свалят отпечатъци, а те го отпратили. Включително им предоставихме и запис от охранителна камера на магазина срещу блока ни - изобщо не го погледнаха. Заключено - незаключено - нищо няма да ги спре.
Нов корпус на детска градина с плувен басейн откриват днес във Варна
2013-01-17 11:41:39
Коментар: Преди седмица ви писах, че децата от ЦДГ 40 "Щастливо детство" ги грози опастност от падащи тухли и мазилка, че имат 3 пързалки, пясъчници пълни с изпражнения и бетонова настилка за игра. Вчера играеха разхождайки се насам-натам. Пейки дори нямат да си поседнат на чист въздух. Тази градина е забравена не само то Бога, но и от господата от общината. Какво се бият в гърдите за новооткрита детска градина, като в центъра на Варна друга една градина се срутва върху главите на децата. ПАДАТ ТУХЛИ, разберете го. Някой нещо няма ли да направи!? Или само да има новини е важно. колкото по-лоши - толкова по-четени! Срамота!
120 роми празнуват Банго Васил в ресторанта и с парите на община Варна
2013-01-14 08:34:27
Коментар: Каквото и да кажем ще е недостатъчно. През седмицата загинаха хора заради дупки по улиците. Деца мизерстват в домове. Други нямат пари за лечение. Изпратих ви новина за срутваща се сграда на детска градина. ... За тез мазни, противни, вмирисани твари има пари. За нищо друго няма. Защо не се замислим за предсрочна оставка на кмета (без главна буква)?
Майка: Кой ще понесе отговорност, ако се случи най-лошото със срутващата се детска градина?
2013-01-10 11:28:08
Коментар: Живея до градината. Виждам я през прозореца си в момента. Няма как да не зная къде живея. Има 3 или 4 цигански семейства тук и това е. Категорично не е в циганската махала. Дори в градината не ми е известно да има циганчета. Поне в групата на дъщеря ми няма. И ако щеш вярвай, аз също не съм циганка :-) Колкото до директорката и касиерката - известно ми е. Това че, градината не е в циганската махала е категорично. Адреса и е "Барутен погреб"6 - вижте го на карта къде е.

«67891011121314»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.6 + 1.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook