Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на salas

«1234»

Без тютюнев дим и в личната кола
2011-06-12 16:26:25
Коментар: Повечето ви коментари са доста плашещи.. Къде се пуши и къде не изобщо не е глупост. Тютюнопушенето е едно от най-вредните неща което човек може да си причини. Аз също съм пушач и съм твърдо за това да не се пуши на обществени места. Който иска, да си пуши в къщи. Забраната за тютюнопушене не е само заради непушачите. То е и за нас пушачите, който можем да си дадем последните пари за кутия цигари вместо за храна. Проблемите които ще се решат са повече от наша страна отколкото ще се решат проблемите на пасивните пушачи. Прочетето малко как седят нещата с пушенето в явно по-развитите от нас държави, преди да казвате кое е българска/балканска/т.н. работа
Такситата във Варна започват всекидневни протести
2011-01-07 15:10:55
Коментар: Предлагам и ние да протестираме под наслов "Варна без таксита". Какви са тези глупости ? Дайте всички да станем бакшиши и да се бием за всеки турист. Нека от 15,000 таксита на пътя да намалеят до 2,3000 и ще изкарват по 100лв на ден.. дори при намалените цени.
Варненски бакшиши скочиха срещу конкурент правещ отстъпка
2010-11-20 17:11:16
Коментар: Последния път когато се возих на такси в София, шофьора ми предложи да си избера радио станцията, предложи ми вестник + късметче като тези по кафетата. Колата беше нова и добре поддържана. Вози ме близо 15 минути и накрая ми взе 4.70. Нашите таксита тук вземат 3лв от лятно тракия до нептун.. разстояние което се минава за 3 минути. Безбожно скъпи и лакоми са. Отгоре на всичко като падне малко дъжд или сняг и никога нямат свободни коли и се държат нагло. Чиста мафия са. Браво на Паралел!
Франция отказва да бъде изкупителна жертва заради ромите
2010-10-01 17:28:38
Коментар: Ние не сме изкупителна жертва.. ние сме им позволили да се "развиват" по този начин. Ако преди 50,60 години ги бяхме изселили обратно в Индия сега нямаше да ги имаме тези проблеми. Вместо това тези роми са вече "българи" и се връщат в България. Много хора се надяваха, че проблема ни ще се реши когато се отворят границите, но ето го резултата. Сега може и някой да вземе да направи нещо по-смислено спрямо тях.
Граждани и организации протестират срещу експулсацията на роми, пишат до Саркози
2010-09-18 12:25:46
Коментар: Да се радват, че не сме ги върнали ние в Индия. Какво да им е равнопоставеното като само се знае при тях да се краде... ние може да сме прости и да ги търпим но французите явно не са..

«1234»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.9 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook