Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Lightning

«123456789»

Областният обжалва възстановяването на българските имена на местностите край Варна
2013-12-28 21:26:37
Коментар: Balem, благодаря за превода. Това означава само едно- решението за промяната имената на местностите е правилно, защото не е на български език. За справка- Лозенград.
Част от варненските табели са неправилно изписани с латински букви
2013-12-19 14:16:03
Коментар: Много интелигентно заключение е направил авторът на статията от Дарик! И сега да Ви обясня, г-н/ г-жо Профан: 1. Език латиница не съществува. 2. Изписването на думи на кирилица с латинската азбука се нарича "транслитерация". 3. Причината много от табелите във Варна да не отговарят на последните приети правила за транслитерация е, че са създадени по старите изисквания. Когато искате да крадете пари, за да сменяте табелите, защото е сменена транслитерацията, моля, наемете журналисти, които имат IQ над 5.
Варненски майки искат край на автомобилите по тротоарите, пречат на детските колички
2013-12-17 16:00:47
Коментар: Проблемът не е само за майките, но на всички пешеходци!
Ердоган обяви за турски части от България, Гърция, Македония и Босна
2013-12-12 06:44:31
Коментар: Забелязвам отдавна, че в тази страница си дращят разни ханъми, представящи се за българки. Kefal щяла да слага фес, другата пък вярвала, че нейният нов "Баща на нацията" е бил преведен погрешно, трети се надяват, че Волен ходи на плаж и всичките в глас реват, че нямали права... Скъпи турци и туркини, ние знаем, че ще сложите фереджетата и фесовете в чест на Вашия "спасител", но да не опищите света като ви натикат в харемите и ви върнат във феодалното ви общество. Много скоро вашият велик съюзник Англия ще ви изостави и ще се молите за добротата на българите, срещу които в момента изливате злъч и помия. Но българинът е много злопаметен в положителния смисъл. Ще попаднете в собствения си капан и ще имате съдбата, за която лелеете.
Българите твърдо против „мекия” говор
2013-12-10 14:08:35
Коментар: Проблемът нѣмаше да съществува, ако не бѣха отпаднали двете букви, които сме ползвали хилѣдолетия- ѧ и ѣ. В България има 3 основни вида правоговор и никой не е по-правилен от другия. С навлизането на телевизията се налага произнасяне на думите според определен правоговор, който е изкуствено създаден.

«123456789»

VIP
Работа за болногледачки/социални асистентки в Австрия
Работа за социални асистентки със слаби познания по немски език за придружаване и гледане на възрастни и болни хора в Австрия. Предлагаме: дългосрочни договори с добро заплащане, пенсионно и здравно осигуряване,...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.9 + 2.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook