Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на orles

«141516171819202122»

Вицепремиерът Симеонов: БМФ пак ще стане държавно
2017-11-13 15:34:10
Коментар: 80 % от приватизираните предприятия бяха нарязани за скрап.Те не бяха фалирани,а щом ги взеха почнаха да ги продават за старо желязо ПРИМЕР-ПОЛИМЕРИ -Девня. Задачата на тези,които продаваха беше бърза приватизация,а на тези които приватизираха понеже не могат да ги ръководят,нямаха пари,нямаха и пазари за продукцията,решиха за ги нарежат за старо желязо-ЗАЩОТО ТОВА МОЖЕХА.Както и сега слагат някой за министър,за директор или кмет ,а той вчера завършил и трябва да ръководи отрасъл ,завод или голям град.та това е ТРАГЕДИЯТА НИ.
Варненски съветници искат да видят концесионните договори за „Лафка“
2017-11-13 15:24:05
Коментар: Тук не е виновен този който е поискал да постави там кабините Лафка ,а този който му е разрешил-защото в този подпис има КЕЛЕПИР ,както има келепир в това да раздадеш половината морска градина за частни вили. Общинските съветници пари получават за да решават ,да гледат и да мислят-този труд им се заплаща.Нека да мисля малко и за Варна,не само за себе си.
Соломон Паси: Путин нанася сериозен удар на шепата русофили в България
2017-11-13 15:10:34
Коментар: сеа не ни сравнявай с Германия .От Германия Щатите са откраднали 1500 тона проекти на въоръжение,техника ,и технологии.Взеха дори Вернер фон Браун и той им разработи системата Аполо.Взеха цвета на учените от Германия. НО ДАТИ КАЖА:България построи за тези ПРОКЛЕТИ 45 години Две икономики за рамките на страната,посади гори който КРАДЛЬОВЦИТЕ вече 28 години не могат да изсекат,организира ТКЗС,които почнаха да слагат в джоба си френските и немски фермери,имаше развито животновъдство и птицевъдство.Армията имаше на световно ниво самолети и зенитно ракетни системи покриващи два пъти небето ни.
Соломон Паси: Путин нанася сериозен удар на шепата русофили в България
2017-11-13 11:01:28
Коментар: Господин Паси,не са шепа хора русофилите в България.Напротив колкото и да се мъчат някои български предатели да омаловажат ролята на Русия за свободата на България от турско иго,то това е исторически факт и не може да се пренебрегне. Това е толкова истина ,колкото е истина че ние сме българи и имаме благодарност към освободителите. що не дойдоха англичаните да ни освободят!
ЕК повиши очакванията си за растежа на българската икономика
2017-11-09 15:58:57
Коментар: Пишете какво ще стане като спрат субсидиите.Пишете,колко инвеститори привлякохме,колко млади хора се върнаха в България защото сме отворили привлекателни и добре заплатени работни места. За сега са добре,депутати,министри и заместниците им ,една шепа бизнесмени и бордове на големите фирми. А останалите хора?

«141516171819202122»

VIP
Работа в Холандия в склад за дрехи
В GXO като служител склад, ще се грижите за асортимент от облекла, обувки и аксесоари. Ще събирате продуктите и проверявате качеството, както и етикетирате/запечатвате пакети и опаковате поръчките. Работните...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook