Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Веска

«12345»

Депутати се пишат безработни
2013-03-15 15:33:47
Коментар: Това е незаконно. Знаем, че на всички депутати работните места се пазят. Да започват работа и да не се правят на тарикати!
"Зелените" си спретнали предизборна кампания на гърба на ТИМ
2013-03-12 09:16:29
Коментар: За кои зелени става въпрос тука? Те са толкова много вече. През 90-те години бяха Каракачанов и братята Воденичарови, и Петър Слабаков. Те бяха все бивши комунисти, прогледнали и прикрепили се към СДС. Избраха ги във Великото Народно събрание, свършиха каквото им беше поръчано и пак си се върнаха при своите. А сега тази Калина как я допускат до протестите, след като непрекъснато се говори, че протестиращите не искат да допускат партии и политици? Тази жена само по един проект ли е работила в живота си, този за Алея Първа, че не може да прежали загубата на конкурса? Лошо е когато фиксиращ нещо и не можеш да се заемеш с друго в живота.
Варненци: Нелегитимни представители на протестиращите са преговаряли с омбудсмана
2013-03-07 21:21:00
Коментар: Бъдете спокойни! Скоро и други ще излязат с претенции за организатори. Последната седмица чувам една бяла врана по разни програми на националното радио, по телевизии. Знаят й координатите и я търсят журналистите да си дава компетентното мнение за протестите.
Започна големият пазарлък за кметския стол във Варна
2013-03-07 18:23:00
Коментар: Кой е домакиня, кой е баба или леля е без значение. Но важно е кой е ходил на училище и какво е научил, за да излиза и дава акъл. Пиши по-кратки постове, та и грешките ти да бъдат по-малко! Държава се пише с малка буква, мъртЪв, мафИоти, по-силна.... Не ставаш по-интересна, като вмъкваш чужди думи.
Започна големият пазарлък за кметския стол във Варна
2013-03-07 15:19:34
Коментар: Хайде, Белла! Ти ли ще бъдеш номер 2? След 1989 година на психиатричните клиники спряха издръжката и пуснаха хората на свобода. Няма регистрации, няма лечение. Стигна се дотам, че шестата раса влезе в парламента, вместо да си взема лекарствата. А кой ще бъде следващият кмет, то всички с право на глас трябва да отидат до урните.

«12345»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook