Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Nikolov12

«123456789»

През февруари всички билети по 4 лева във Варненския театър
2012-01-31 21:33:25
Коментар: Моля ви, нека някой компетентен да пише и ако може да отговори на въпроса ми. Как така госпожата /май Димова беше/ в качеството си на шеф на комисията по култура в общината гласува /с поставено лице - приятелка/ и отпуска сама на себе си нафта и благодари на Общината? Що за наглост? Според всеки що годе разбиращ човек от бизнес е ясно, че гостуващите спектакли които се цитират тук, няма как да се играят при цена на билет от 4 лв. За това ли дамата сама за себе си отново гласува и паричната помощ от общината да влезе в нейния театър и в театъра на приятелката и? Странен театър се разиграва в тази комисия по култура нали? Културтрегери, ще мълчим ли? Къде е г-н Славов? Защо е уволнен точно от тази Димова? Защото е по-кадърен ръководител от парашутистката и не е далавераджия нали? Защото такава наглост никога не би направил и никога не би се орезирил по този мафиотски начин. Това е отговора. Тий никога не би ощетил единия за сметка на другия. Община Варна е на всички нас и за всички нас - Варненци и е престъпление дадена комисия за обслужва един единствен интерес - този на парашутистката.
За първи път Двореца на културата и спорта във Варна посреща цирк
2011-12-08 19:21:12
Коментар: Браво Варчев! На едно място виетнамски прасета, Клайдерман и Ансамбъл Филип Кутев. Евала гений. Заради безхаберието ви загубихме всички отговорни спортни прояви и сега ще наваксвате с прасета.
Виктор Калев води първия купон на Grand Beer City
2011-10-26 22:31:22
Коментар: moreto.net тази новина е доста стара!!! Аз бях там, страхотна халтура беше. Отразяайте обективно и навреме събитията.
Хора от различни организации подкрепят Кирил Йорданов за кмет
2011-10-26 22:28:59
Коментар: Vazmuten според теб как да гледа на Варна Борисов? Фактите са си факти. Варна е голям град задръстен със селяни. Не провинция , а дълбока провинция е Варна в момента. Само погледни какво става в тази самотитлувана "морска столица" и ще се убедиш. Морските стоичани се интересуват само от гнусна чалга и се продават за 50 лв. За какво говорим въобще?
Скандално нарушение във Варна
2011-10-23 13:33:08
Коментар: Прости селяни, продадохте си вота!!!

«123456789»

VIP
ЛЕГО Онлайн Магазин - Igra4kiBG.com
Купи LEGO конструктори пълна колекция серия 2024 година, плюс отстъпки до -25% на избрани серии: CITY, Duplo, Friends, Creator, Avatar, STAR WARS, Technic, Ninjago, Harry Potter, Minecraft, Super Mario,...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook