Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на doniceti

«234567»

Напредва строителството на пробива на бул. „Сливница“
2018-10-17 19:40:22
Коментар: Като гледам задръстванията, прахоляка и как новопостроената инфраструктура се руши още преди официално да се въведе в експлоатация, да им ... мамата на тия дето строят и най-вече на тия дето им позволяват! Такива л..на се забъркват в момента, че да се чудиш от къде ги намират толкова бездарни служители!? То няма грам мисъл в това което се прави. Няма такава държава, няма такъв град!
Три автобусни линии във Варна ще бъдат с променен маршрут
2018-07-13 13:15:23
Коментар: Как ще премахнете линия 7 от бул Левски!? С какъв друг автобус хората от Трошево ще ходят към стадион Спартак и ХЕИ. А учениците в 1-ва гимназия? То има ли вече автобус който да не минава през 8-ми Приморски? От Почивака към центъра по него се движат сигурно 5 други линии! Тез дето определят маршрута сигурно са същите дето организират движението на автомобилите- пълни безхаберници!
Объркани знаци пречат на шофьорите във Варна
2014-03-21 10:59:45
Коментар: Съгласен сън с asdfgh! Колеги шофьори, има и други автомобили на пътя! Ако всички управляваме с мисъл, всички ще спечелим- по малки задръствания, губене на време и нерви! А относно организацията на движението във Варна- много пъти в Интернет пространството е писано и са показвани такива примери, но явно не стигаха до когото трябва! Или в комисията само се возят и не ги интересува как става това!?
Община Варна: Градът функционира при нормална зимна обстановка
2012-12-19 22:53:16
Коментар: Я не се гевезете! Във Варна няма проблеми със зимната обстановка- това е изкуствения сняг използван от управата, за да допълнят коледната украса на града. Слагайте по едни еленски рога със звънчета и да направим обстановката още по празнична! Както добре знаете и дупки няма по улиците- това са малки неравности до 10 см с диаметър от 30 до 100 см. Колите са ви по 4 метра- няма как да паднат вътре!? Няма проблем и с местата в детските градини- за това има (засега) Морска градина. Водете ги там децата, а пък "персонала" ще ги зарибява с наркотични близалки и шоколадчета?
Сложна е обстановката в областите Варна, Бургас, Добрич и Силистра
2012-12-19 22:40:07
Коментар: Ха, ха, ха ,ха.... Майка ми се прибра в Добрич днес към 11:00. По традиция варненския участък е бил непочистен, за разлика от добричкия където пътя е бил перфектен. (Странен вятър- във варненско навява, но току след табелата област Добрич и спира !? )Водачът на автобусчето е казал, че варненци не чистят най-вероятно за да поискат затваряне на пътя и е бил мноооооого прав. Отново ще се отчете дейност и ще се вземат пари за НЕсвършена работа! Гласувайте на следващият конкурс за най-добър град за живеене-нашият КирчоХристовград.

«234567»

VIP
Английски - Подготовка за IELTS, TOEFL iBT и Cambridge
Индивидуална подготовка за международно признатите сертификати IELTS, TOEFL iBT и Cambridge - B2 First, C1 Advanced, C2 Proficiency. Използвам съвременни материали, които обхващат всички компоненти на...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.2 + 0.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook