Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Jullian

«123456789»

Лиляна Павлова: Остават ни 15 дни да решим искаме ли силна държава
2014-09-22 09:24:33
Коментар: Варненци искаме силна държава, но тя не включва ГЕРБ! Имаха един мандат да се докажат, започнаха го с висок кредит на доверие и свършиха с всенародно недоволство. Варненци, или поне читавата част от тях няма да забравим изцепките на ББ "Аз ще превърна Варна в едно голямо село" Мъ те биле искали да развият туризма в южното черноморие - Хубаво, ама при положение че тука беше развит защо трябваше да се съсипва? Съсипа се и останалата част от икономиката. Ако ГЕРБ свързва Варна единствено с туризма - това означава че си нямат хабер от понятие за същността на града и нямат работа в управлението му!
Портних: Бяха инвестирани повече пари на юг, държавата трябва да помогне на туризма по Северното Черноморие
2014-09-21 08:04:48
Коментар: А как г-н кмета е обясни изцепките на г-на Боросива, че ще превърне Варна в едно голямо село? На кой помогна той с това? Развалянето на работата с японските инвеститори за пристанището на кого помогна?
Лиляна Павлова: Три са приоритетите за Варна - магистрала, пристанището и повече европари
2014-09-10 15:04:07
Коментар: А като имат тия от ГЕРБ управленческа идея, защо мандата им беше пълен провал и защо хората ги изгониха с камъни?
Лиляна Павлова: Три са приоритетите за Варна - магистрала, пристанището и повече европари
2014-09-10 14:09:16
Коментар: Как така ще е закъсала иконически Варна ли? Ми разходете се в централната част на града и сеогедайте колко много незаети помещения за офиси има. Преди 5 години беше борба кой къде какво да наеме, за да работи и да печели парите си. В добавка мога да ви кажа, че за 2013 година за над 30% от касовите апарати не есключван иначе задължителният договор за поддръжка, защото търговските обекти не работят. Има известен, макар и доста по- алък спад и на броя на електронните подписи.
Лиляна Павлова: Три са приоритетите за Варна - магистрала, пристанището и повече европари
2014-09-10 13:47:21
Коментар: Преди година и поливина г-жа Лиляна Павлова ръсеше мъдрости по сътрешните блокове, че ГЕРБ не били изритани от хората, ами се отдръпнали настрани от властта, за да видят оттстрани от какво се нуждаят хората... Да, ама във Варна тия не ги лапаме, щото и второкласник да попиташ, ще ти каже. Тия мантри дето ни ги обутват за магистрали и европари не ги чуваме. Но пък не сме забравили изцепките на г-на Борисова че щял да превърне Варна в едно голямо село. На нас ни трябва работни места и работа. Европарите са хубаво нещо, но след като обикновените хора сме си изкарали препитанието и ако не са окрадени. Кво мъ грее мене магистралата, като нямам пари да ида да напазарувам? Или като газя локвите при всеки дъжд по нашата улица? Къде се дянаха парите за строежа на новото пристанище, които г-н Гуцанов щеше да издирва? Или блъндисаха и те в някоя нарочно потопена банка, за да се замажат следите? ГЕРБ дари 5 милиона лева за ремонта на бул. Владислав. Благодари. Но не знам защо се замълча по въпроса, че заради тия 5 милиона зпуснахме 50 милиона евросредства за градския транспорт. В края на краищата тия 50 милиона ги плаща не Европа, а Варненци за сметка на множество други орязани разходи за хората от общинския бюджет...

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook