Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Balkan

«2345678910»

Няма да въвеждат нов данък върху доходите на гражданите
2015-09-17 09:53:04
Коментар: Абсолютно съгласен с *********, тоя Горанов, трябва най накрая да се понаучи от нормалните държави-ГЕРМАНИЯ 45%, ФРАНЦИЯ- НАД 50%, ИТАЛИЯ НАД 30%- ДАНЪЦИ И НЕОБЛАГАЕМ МИНИМУМ, за хора на минимален доход. Докога хората на минимален доход в БГ ще пълнят фиска.
Кой знае какво се случва с бежанците в България, "насмете" ни сръбският президент
2015-09-09 15:00:27
Коментар: Хората минавайки между планините си говорят"НЕ НИ ВРЪЩАЙТЕ В БЪЛГАРИЯ'', а Сръбският президент Николич е застанал там нейде между планините и слухти за да може да чуе казаното от хората, които преминават между България и Сърбия- ПО ГОЛЯМА НЕЛЕПИЦА НЕ СЪМ ЧУВАЛ- КАК УСПЯХТЕ ДА Я СЪЧИНИТЕ, а ако е снесена дословно, ми напомня един беловлас лидер и още по нелепата му ТВ- ОООООООУУУУУУУУУУУФФФФФФФФФФФФФФФФФ............
Георги Гергов: Нямам вина за срутването на хотел „Вероника” край Варна
2015-09-06 16:01:51
Коментар: Виден представител на ПРОЛЕТАРИАТА, пълен с идеи за политики, които ще подобрят състоянието на БЪЛГАРСКИЯТ ПРОЛЕТАРИАТ- ТРЪГНАЛ ОТ НИЩОТО- СЪБУДИЛ СЕ СОБСТВЕНИК на активи за милиарди. Мисля си, че той ще инициира падането на плоският данък, ще направи заплатите на своите работници Европейски, пенсиите Гръцки, ще опрощава задължения на хора изпаднали в хуманитарна криза- ще видим. Дали мислейки си и асоциирайки с едни шумни представители на фауната сме прави, или ще стори всичко, което правят социалистите в Европа за работниците/ във Франция социалистите въведоха данък 75%, в Германия 45% и наличие на необлагаем минимум за хора на минимален доход/бъдещето ще покаже.
Без пари за първия ден от болничния
2015-08-29 10:51:54
Коментар: И така и така сме се стопили доста, фиска е празен, а индустриалния капитал е наложил див, феодален капитализъм с отенъци на робство, ПРОЛЕТАРИЯТА е ШУПНАЛ, КИПНАЛ И много скоро ще залее улиците и ще иска ЕВРОЗАПЛАТИ И ДАНЪЦИ, А СЪЩО И НЕОБЛАГАЕМ МИНИМУМ- справка- осигурителните системи на държавите в Европа- данъците във Франция над 50%, в Германия 45%, в Румъния плоския данък щяха да намалят от 16% на 14% само тук 10%- защо.
Висшисти с кухи тапии пълнят бюрата по труда
2015-08-27 11:55:40
Коментар: СПРЕТЕ ДА ОМАСКАРЯВАТЕ! Тук с кухи тапии- навън можещи, тук мързеливи и невежи- на вън можещи. Стига, децата ни избягаха заради такива дето прегърнаха благата на капитализма и забравиха да хвърлят гуманетките, забравиха що е солидарност и сътрудничество- я погледнете къде в Европа има плосък данък, кой дойде в България заради плоският данък, я отворете социалните системи на която и да е държава в Европа и вижте има ли данък за минимален доход, а сега вижте данъка във Франция 65%, в Германия- 45%-. Благата натрупани в България не се разпределят справедливо- това поражда напрежение и не води до нищо добро!

«2345678910»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook