Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Balkan

«91011121314151617»

Най-богатият румънец влиза в затвора за 2,5 години
2015-04-03 13:46:07
Коментар: Искаме модела Румъния, искаме справедливост за починалите ни родители- обрани от фалирали банки и финансови пирамиди, от БАНКОВА система- която може да те затрие, ако вземеш кредит...Искаме справедливост за всички, които не издържаха на плоския данък и ПОЛЕТЕХА за винаги.
Масирана полицейска акция тече във Варна
2015-04-03 13:39:45
Коментар: ЕЕЕ, сега Веселинка Томова и Мишо Шамара ще рИВЪт - небивал полицейски произвол, ще се включат Сашито ДюдикоФ, тетките с очилата.....Полицията трябва да си върши работата- виж какво става в Румъния- искаме и ние тук справедливост.
България плаща с 30 % по-скъпо за руския газ, отколкото другите европейски страни
2015-04-03 13:32:38
Коментар: Отваряме границите на 9 септември 1944г, няма пушка гръмнала, войниците са прибрани в казармите, но България плаща репарации. Някой за това да беше споменал преди 30 години, нещо в учебниците по история да беше загатнато, че сме си плащали в милиарди свободата си....Та и сега с 30 % ползваме по скъп газ- ами ще плащаме. ...Да питам няма ли ДАНС да се само сезира, да се разследва кой е подписвал неизгодните договори. Кой източва БГ. и до кога........Затова ли толкова много сме омръзнали на Путин........
БСП прие поправка, която не позволява Станишев да бъде председател
2015-03-29 08:02:43
Коментар: Вие да чухте нещо да говорят за политики, които ще облекчат положението на бедните, работниците?! Ония миндили- ДПС поне се опитват да лицемерничат, а може би обстоятелствата го изисква да говорят що годе нещо за положението на най бедните слоеве, зер ще е лицимерия Мистанчо да отиде при бабите с дрехи от младостта им- кърпени и прекърпвани, цял живот опъвали жили по чукарите за къшей хляб....Политическата полиция е назначила за политици, милионери, банкери и едри индустриалци- ОГРОМНИ БОКЛУЦИ. Масово се самозабравиха и като се започна едно офекалване.......ДПС всички живеели само един живот, затова си поръчали летящи чинии, освен яхти за милиони. БСП, кой, от кой по големи милионери- а работниците, а селяните, а левите идеи, а ПРОЛЕТАРИЯТА, КОЙТО СЕ ФОРМИРА СЕГА И ОБЕДНЯ ОЩЕ ПОВЕЧЕ, А НЕ ПРИПОЗНАВА БСП да го защити......тия АЛЧНИ идиоти плачат за ИЗМИТАНЕ-АМА МАСОВо........ МАФИЯ..
Министър Танев: Дрогата и насилието са навсякъде
2015-03-25 06:24:41
Коментар: Танев, а сега освен всичките тия приказки облечени в имагинерни намерения, съвсем реално вземете и увеличете заплатите на УЧИТЕЛИТЕ. Спомням си дрехите на моите учители миришеха на нафталин- не го казвам случайно- мизерни заплати, а после видях любимия си учител да изважда парче кифла или баничка от кошчето за отпадъци,пред голям хотел. Вие да виждате млади учители- ако оставите тия мизерни заплати, като се пенсионират последната вълна учители набори на априлския пленум на ЦК на Партията майка- кой ще влезе да учи децата на България.

«91011121314151617»

VIP
Купува земя в област Добрич !
ИМОТИ "АНГЕЛОВИ-АВ60" Купува ЗЕМ.ЗЕМЯ до 5000 лв във всички землища на общините - ДОБРИЧ, БАЛЧИК, ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО, КАВАРНА, ШАБЛА, КРУШАРИ и ТЕРВЕЛ. Съдействие при изготвяне на документи за продажба и безплатни...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.2 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook