Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на galina

«123456789»

Данчо Симеонов уредил майката на любимата си служителка с апартамент
2012-04-06 20:20:18
Коментар: Към Кирето: Господине, не е етично роднините на служителите да участват в такива конкурси и най-вече когато когато Колева участва в организацията и управлява контрол. Тази Тинка чрез дъщеря си служителката Веса ще го купи по данъчна оценка-за никакви пари. Тинка си живее има жилище в Петлешев. Веса Колева също се е сдобила с апартамент от институцията през 2008г. за никакви пари в същия блок , дори може да са в един и същи вход. Има морал, ако си чудал тази дума и какво означава. Всичко това е тиражирано и нагласено, а толкова много болни и многодетни семейства имат нужда от подобно жилище и с толкова нисък наем. С това деяние Данчо Симеонов за кой ли път показва истинското си лице- на корумпирано и подло същество, за човек не можем да говорим. А знаеш ли колко служители са тъпкани и унижавани от тази Веса Колева?- която се мята от креват на креват. До кога подобни лица като Данчо Симеонов или Веса Колева ще получават заплати от нас данъкопладците?- и това не им стига и въртят далавери.
Данчо Симеонов уредил майката на любимата си служителка с апартамент
2012-04-06 10:31:31
Коментар: Данчо Симеонов и протежетата му превърнаха Областна администрация в бърдак- любима съветничка, жена на живота му и на всички се е отчел с апартаментче. Призив към ИК на ГЕРБ в София, приберете си боклука който назначихте в ОА-Варна, като започнете от Данчо Симеонов и обкръжение. Данчо Симеонов освен че е некадърник е и корумпиран. Толкова лошо управление тази институция е имала само по времето на Добрин Митев.
Цветанов помирява ГЕРБ-Варна
2012-04-05 11:38:12
Коментар: Трудно може да се помирят. Цветанов нека се запознае с мнението на варненци, а то никак не е позитивно.
Областният управител на Варна решава за застрояването в Морската градина
2012-04-05 11:36:16
Коментар: Данчо Симеонов е последния който може да решава, прекалено корумпиран, нечист днес и в миналото. Решението трябва да бъде взето в София.
Продадоха 1,1 дка застроен имот, граничещ с езерото за 33 хил.лв.
2012-03-29 19:18:49
Коментар: Колкото и да струва имота, е повече от това което е платено на търга, имало е % за Данчо Симеонов и обкръжението му. Някъде в сайтовете пишеше че този който е спечелил имота е спонсор на Областната администрация- не знаех че институциите имат спонсори или е спонсор на Симеонов и пасмината му, така- ДА. Дано някой от Централата на ГЕРБ да изпратят в София всичките днешни публикации, че Изпълнителната комисия да поработи върху Данчо Симионов.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.9 + 1.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook