Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на batVe

«456789»

Станишев: ЕНП да призове ГЕРБ да участва в парламента
2013-07-02 19:11:51
Коментар: Не мога да разбера защо си мислиш, че само тези 10000-15000 души, които протестират, са против правителството, а останалите 4.5млн са за оставането му. В моята работа от 20 колеги, с които съм говорил, само един подкрепя правителството, а всички останали не, като само 2-ма сме ходили на протестите. Истината е, че на повечето хора не им пука чак толкова кой ги управлява и трябва някой яко да сгафи, за да се надигнат толкова много хора. По твоята логика може да се кажа, че след като само 120 човека ходят на митинга в подкрепа на правителството, то следователно правителството има много, много малка подкрепа. Което всъщност не е и далеч от истината. Това го знаят и комунистите, и затова няма да се съгласят на нови избори, тъй като е вероятно да имат по-малко гласове и от ДПС. Единствения им шанс е да се задържат на власт, да теглят заем, да отпускат средства на бъдещите си гласоподаватели, и за наше общо нещастие да фалират държавата.
Ивелина Шабан, изп. директор на „Холдинг Варна“ АД: С укрепване на ската спасяваме крайбрежната алея
2012-04-28 23:18:18
Коментар: Значи затова се натискат да укрепват брега, просто си предпазват бъдещите хотели. Ще си направят петте хотела, яхетеното пристанище и паркинги(сто процента ще са платени). Долу няма да има никакво място за паркиране, то и сега едвам има, представяте ли си след мащабното строителство какво ще е. Ще се разхождаме долу, ще гледаме лъскавите хотели, с хубавите коли, скъпите яхти в пристанището и ще се кефим, че и в България има хубави неща. Честито на всички печеливши, за жалост това не са жителите и гостите на град Варна, а отбрана група хора със съмнителни доходи и със съмнителни ценности. Честито .
Пасажери се оплакват: Свръхвисоки цени на летище Варна
2011-01-19 17:01:58
Коментар: Ха, ебаси смешниците. Ами мога да кажа , че навсякъде по света на летищата цените са малко по-високи от нормалните за съответната страна, да кажем мах. 1,5 пъти. А тия смешници искат 4-5 пъти по-високи цени. Утре се връщам от Япония(това може би е страната с най-високите цени, тук всичко е много скъпо) и ще направя една справка. Тия измекяри от летището са свикнали от едно време цените да са в пъти, но тогава са били все още по- евтини от западните страни, сега цените на стоките са почти изравнени, така че това са твърде високи цени и за 'западняците'. Алчността на някои хора няма граници.
Божидар Димитров: Най-вероятно Дянков ще ме замести
2011-01-13 07:32:41
Коментар: И аз съжалявам, че се случи така с Божидар Димитров. Един наистина достоен българин.
Интересни открития на последната година
2011-01-11 12:09:14
Коментар: Аз пък искрено се надявам, че няма да чета публикации за такива български открития, че това са и е___и интересните открития.

«456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.3 + 1.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook