Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на vinenska

«34567891011»

Сграда на 7 етажа никне на мястото на съборената къща, обитавана от Йовков във Варна?
2019-11-21 18:11:24
Коментар: Патологична алчност! Моделът е отработен в последните тридесеттина години-съборят/ ако не "изгори"/ едноетажна къща е вдигат 6-7-8 етажа! Гаражите след акт 16 се продават и превръщат в жилища, а автомобилите са на тротоара и където се сетите! За тези, на които името на български класик не означава нищо, ще го "компенсират" под натиск и лицемерно с табела...Няма ли вече един с воля и капацитет да спре безумното презастрояване?!
Детската градина - безплатна за ромчета и за социално слаби
2019-11-15 19:43:15
Коментар: Държавната политика е насочена само към паразитите! Цял живот ги осигуряваме, образоваме, лекуваме за наша сметка и срещу това - пребивани лекари, учители, полицаи...Циганин българин не храни и това не е мой извод! Нашите деца ги учим, възпитаваме, плащаме школи, курсове, за да са пълноценни и един ден да поемат на издръжка следващите поколения цигани! Край нямаха тези кампании за интеграция и бла бла...
Седмокласник спука главата на свой съученик във варненско училище
2019-11-14 23:27:10
Коментар: Четири човека са харесали "инцидента"!? На децата- побойници, най- често родителите са груби, безпардонни, а някои дори идват с адвокат в училище и предприемат съдебни дела! Знаете ли как се изключва или премества ученик?! Мисията е невъзможна!!! Тепърва предстои истински кошмар. Духът от бутилката е пуснат и който го върне обратно ще е за Нобелова награда!
Как масаж „подарък" се превръща в стоков кредит?
2019-11-14 23:06:53
Коментар: И мен ме атакуваха, но им отказах с обяснението, че съм красива и ха са ме пипнали-ха са ми развалили красотата! Бяха смаяни, че отказвам услугите им, но бях непреклонна! Имам сценарии и за телефонните измамници- човек трябва да се защитава, защото е пълно с изобретателни измамници!
Пореден случай на насилие над екип на Бърза помощ край Варна
2019-11-12 21:54:41
Коментар: Да искаш неплатена висококвалифицирана помощ и да посягаш да удряш като дивак - това не се квалифицира! И стига с тази Хипократова клетва, хуманизъм, "да си свършат работата"! Газ и линейката обратно, а бабаитите да си лекуват болните, да се образоват и да помагат срещу побоища, унижения и цинизъм! Как ли пък не ще им ходят и полиция, за да им се лекуват болните, че ще се затрият и ще свършат циганите!

«34567891011»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.0 + 1.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook