Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на &&&&&&

«91011121314151617»

Найденов с три обвинения, аут от изборите
2013-03-26 17:42:29
Коментар: сега като се концентрирам на тройно кафе, . ----- май грешно написах- няма като как един човек да е некадърен, щом краде милиарди, нали така, дами и господа ?? айде, мирко едно че е учил такава специалност, а и му идва отвътре, ами другите 3-ма ??? сетих се- мирко им е чел лекции . да. така е.
Найденов с три обвинения, аут от изборите
2013-03-26 17:36:12
Коментар: и останалите 3 бройки от корупционното каре на герб никак не лъже. сега са защитени от служебното правителство, коеот на практика се командва от цветан цветанов. но, ако се стигне до падане на герб, и при тях тримата доста интересни неща ще почнат да излизат. но... какво е същественото- цецко се е погрижил за тях- той контролира цялата държава в момента- от полиция, през прокуратура та до съд. докато не се изчистят ченгетата на цецко от там , нищо няма да се разкрие. а става въпрос за КРАЖБА НА МИЛИАРДИ !!!
Найденов с три обвинения, аут от изборите
2013-03-26 17:32:06
Коментар: Герб стана символ на корупция, невиждана по тези земи и по цялата земя и на марс и на венера от новата ера насам. С това ще ги запомним милиционерите - 2 в 1- некадърни & крадливи. Вярваме в инстинкта на гражданите да ги изхвърлят завинаги от достъп не само до парламент, но и до общински и областни постове, от които зависи преразпределянето на държавни и европейски пари. Време е да си платят за антинародната политика и престъпното управление. сега , видите ли, другаря найденов няма да бъде в листите- и кво от това- той достатъчно милиони си е спастрил , а и в затвора никога няма да влезе.
Найденов с три обвинения, аут от изборите
2013-03-26 17:27:21
Коментар: колега те отдвана излизат, не сега. просто досега имаше чадър на прокуратурата, не че сигнали не е имало. макар че смятам и сега няма да бъде осъден създателя на утвърден стандарт за киселото мляко- БДС-2010. само кви бисери е изръсил днес- сега се чакало преди избори да бъде сигнала , че да има ефект. досега нямало сигнали, които да са прикрити по заповед на Б>Б>
Найденов с три обвинения, аут от изборите
2013-03-26 17:23:08
Коментар: хахахаааааааааааааааа аз вчера нали ви казах, че мирко е тотален корумпар. а сега нека некой ме упрекне или каже че не познавам корупционните схеми на холдинга боко& цоко оод. само че, мирко е учил за корумпар,ам нека прокуратурата поразгледа и другите 3 -ма от корупционното каре на цветам/ бойко/: Павлова Атанасова Добрев И те никак не лъжат-ното с майсторлъка си, нито с обема /милионите /препрани и потънали в партийната каса и ....някои частни трезори....мда.

«91011121314151617»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.1 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook