Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на МАВРОС

«67891011121314»

Български фирми заплашени от US санкции заради „Южен поток”
2014-06-07 12:49:20
Коментар: Дупедавецо Иванов. Като какви се изживяват щатите че ще налагат глоби и санкций на държави намиращи се на хиледи километри от тях и в друг континент.Ние сме самостоятелна демократична република със собствено правителство което взима решението за управлението ни. Имаме и договор за съгласуване с европейското законодателство но там няма точки за поствянето ни в подчинено положение на американската политика. Можеш ли да ми отговориш какво право има Америка да се бърка и в държавите граничещи с Русия. Такива гъзолизци като теб са и тези които позволяват в България да има американски бази които не олащат на държавата ни нито цент за това че са тук а имат и нахалството да ни налагат и някакви ограничения и санкций. Кога Европа стана васална САЩ и това упоменато ли е в присъединителния ни договор. ?????
ГЕРБ внася нов вот на недоверие към правителството - за финансите
2014-06-04 11:49:01
Коментар: Този дето е по вотовете да върне 1.5 милиарда дето открадна от здравната каса и тогава да търси под вола теле.
ЕК временно прекъсва плащанията по ОП "Регионално развитие", спират парите и за туризма
2014-06-04 11:47:15
Коментар: Къде сте бе гербаджийски плювалници>??? Защо не коментирате нали уж това правителство беше виновно за спрените плащания според вожда ви ББ.????? А сега кажете кой лъже и краде и не спазва европейските изисквания.????? Големите специалисти офшоршрезидента и оная многознайна кифла дето много разбираше от регионално развитие сега да дават обяснения .
Изчерпани са резервите за последващо намаляване на цената на тока
2014-06-04 00:33:56
Коментар: Пуфи, ако имаш желание декларирай пред енергодружеството че желаеш да плащаш с 40 % по- скъп ток както иска вожда ви и не вярвам да ти откажат. Работата на ДАКЕВЪР е да оптимизира работата на енерго дружествата и да намали измислените им разходи и прехвърляне на средства в техни фирми под форма на извършени уж услуги . Не е коректмо постоянната намеса на опозицията в работата на това правителство и бягането им от взимане на решения в парламента. Това не е конструктивната опозиция която обеща да бъдат ГЕРБ лидера ви ББ. А за да се порави положението и със здравната каса ГЕРБ да върне 1,5 милиарда които откраднаха от там. Тогава да имат някакви пртенций. за каквото и да било .
Украйна призова Евросъюзa да блокира "Южен поток"
2014-06-04 00:15:59
Коментар: Газопровода Южен поток е жизнено важен за българия и кога най-после ще го разберат плювалниците против всички търговски взаимоотношения с Русия. За българската тръба е договорирана собственост 50 н 50 % за Русия , България , а за сръбската 49 на 51 % с руската. ще има още 2 тръби , унгарска и австрийска. Трите тръби за други държави ще ни плащат транзитни такси а нашата ще се изплаща за сметка на транзитните такси на руския газ. Кой какво не разбра и с какво се ощетява държавата ни която ще печели без да е вложила и лев в строежа.Защо толкова антибългари са против това и чий интереси защитават тези които са против този газопровод Защо България трябва да става заложник на американо турски интереси и европейско противопоставяне на Русия.

«67891011121314»

VIP
Двустаен апартамен под наем-700лв.,до ВИНС и Морско училище
Двустаен апартамент под наем до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.9 + 2.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook