Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на bugnat

«2345678910»

Фейсбук призовава: На пазар в помощ на Евгения и децата й
2012-11-15 09:59:47
Коментар: Понеже и вие сте под точки и аз така: Първо - в моя коментар няма нищо за раса - няма си представа ква сте, и май от шега не разбирате също; Второ - да не бъда само груб сега ще кажа ако наистина сте го направили браво и поклон, радвам се когато хората правят добри неща и; Трето - пък моля уточнете защо така мислите и от къде ви идва информацията щото ако е само от главата ви, това е още едно доказателство че нещо не е наред там.
Фейсбук призовава: На пазар в помощ на Евгения и децата й
2012-11-15 09:56:05
Коментар: Ох успокоих се ... и аз се радвам да ви видя :)
Фейсбук призовава: На пазар в помощ на Евгения и децата й
2012-11-14 21:41:46
Коментар: Е сега се чудя къде е оная с трите звездички дето само плюе и обижда бъларите по цял ден в форумите тука да се изкаже :D PS: повече такива новини :)
Момиче се хвърли от Аспаруховия мост, загина
2012-11-07 12:36:54
Коментар: Звездичке живееш си в свой собствен свят да ти кажа. Нито съм ксенофоб, нито ползвам различни никове, нито съм психопат убиец дето ще тръгне по улиците. Просто ти казвам се успокоиш малко. PS за ника ми е един от първите които съм ползвал и между другото и да искам немога да се скрия зад него защото много хора ме познават по него така че ... PPS - за хората с такива увреждания, общувал съм с тях, познавам, знам проблемите. Познавам и хора с депресия, и с шизофрения, както и хора с по тежки, които са по рождение и се отнасям с респект към тях. Преди съм ти казвал, и пак ще ти го повторя, не мразя руснаци, цигани или черни, мразя хора като тебе! намери как да си прекарваш свободното време по по-продуктивен начин, сериозно ти го казвам!
Момиче се хвърли от Аспаруховия мост, загина
2012-11-07 10:13:30
Коментар: Човека учтиво те помоли да не коментираш дали е имало проблеми момичето защото това няма голямо значение в момента, особено за нас. Ако имаш голямо желание (и виждам че го имаш) да коментираш психическото и емоционалното състояние на хората айде отиди си изкарай една диплома за психолог и почни да практикуваш, така поне нещо по-полезно ще правиш с свободното си време което имаш в излишък и ще спреш да дразниш всички тука. Пък кой знае може да почнеш да определяш правилно някакви работи а не само да си ги въртиш в главичката. Пък не дай боже някой от даскалите може да те освидетелства ...... ееееех мечти

«2345678910»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook