Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Pinko

«123456789»

Варненци ядат най-скъпите кюфтета
2012-04-20 02:53:37
Коментар: варненци са най-богатите как : ) то затова така и не само кюфтетата :)
ВМРО скача срещу сектантски храм в „Победа”
2012-04-20 02:45:12
Коментар: нашата църква ми стига честно казано , имаме си и други религии който иска да ходи да ги изповядва - повече църквички и други такива не искам - не са лоши, но предпочитам там да има нещо друго , било то детска или спортна площадка, било детска градина, или дори да си остане зелена площ (ако е) стига да се поддържа не ме интересува чия ще е постройката дали на свидетелите на йехова, дали джамия, църква, синегога или каквото друго си решат - благодаря - няма нужда. Докато не пречат , но и ако не са доказано вредни - да си изповядват - знам че преди време имаше секта която лъжеше хората и им взимаше пари, жилища и каквото могат още - от такива супер ако ни пази държавата, църквата или общината - от там нататък всеки да си вярва в каквото иска.
Разходка във Варна на голямо куче без намордник = 100 лева глоба
2012-04-20 02:37:16
Коментар: Както някой беше написал кучетата не са виновни, виновни са стопаните им(това естествено за домашните) , имам немска овчарка , но я разхождам като няма хора и си я пускам от повода и е без намордник - има ли някой обаче си е на повод, не ми харесва, но има хора които ги е страх, малки деца - ако се стреснат ? Остави скандала ама мен ще ми е съвестно после може да почне да заеква детето. /а това за суровото месо не е толкова вярно но съм съгласен че има много стопани които са безотговорни , а и защо в случая се подминават уличните кучета ? А въпреки че имам куче ако видя такова с намордник и то голямо обикновено в главата ми изниква това куче е злобно, да стоя по-настрани - само заради намордника. На оживени места примерно докато стигнеш до полянката където си ако е в парк с много хора ок ама .. не знам де то си е до човека, ако стопанина не става ... а за кучета по детските площадки за мен не трябва да се коментира изобщо глоба и това е без значение домашни или не а за уличните някой спомена - лошото е че има някакви странни индивиди които ги крият като разберат или видят проверяващите - нищо против животинките ама около нас строят като луди (уж беше свлачищен район ама това е друга тема) и като свършиха няколко от обектите изведнъж се появиха 5-6 нови големи кучета ей така от нищото - свикнали да пазят територия. Кога ще се започне глобяването на тези нарушители , а за това че разрушават пътища и копаят както си искат ...
Честита Баба Марта!
2012-03-01 18:52:57
Коментар: Много красива и българска традиция за мен :) Весел пранзик на всички да сте живи и здрави :) А за свързването явно църквата пак е решила да печели по някакъв начин ама мен си ми харесват мартеничките и си ги нося, а и е весло да видиш много хора с тези кончета :) Нищо особенно , но поне мен ме кара да се усмихна :)
Взривиха автомобил в района на ИУ-Варна
2012-02-24 16:12:49
Коментар: Жалко за човека без значение какъв е бил, но колкото и егоистично да звучи добре че няма други пострадали - на самото кръстовище а и в ИУ има достатъчно много движение/пешеходци, а и някои с автомобил е можел да пострада ако е бил близо в този момент.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook