Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на plqsak

«1234»

Варненец оцеля след 5,9 промила алкохол в кръвта
2011-10-26 09:05:50
Коментар: Че не ми се плаща за алкохолици-не ми се плаща.Но не ви ли се струва, че нещо с замарващата апаратурата не е наред? 5,9 промила- че той тоя е за Гинес бе.Нещо ме съмнява - я източника, я автора са в грешка.
Слухове за убийство във Варна провокират хората
2011-09-27 20:24:40
Коментар: Със всички съм съгласна, но странно, на приказки всички сме много разбиращи, отговорни,загрижени. Защо за бога не се получава когато също такива разбиращи и отговорни поемат властта?! Точно ние ли не намерихме стотина умни и честни държавници.
Цялото ръководство на НАТО пристига във Варна
2011-05-26 23:14:20
Коментар: Оооо, ще ни се зарадват разни ненормалници. Който може да се изнася.
Варненски учители откриха грешка в матурата по БЕЛ
2011-05-18 18:03:05
Коментар: Добре е,че млад човек има желанието да знае, че се е намерил някой, който да му предаде тънкостите на езика, но.... Не може за едно правило, да се прилагат различни техники, защото автоматично се променя резултата. Т.е. то вече не е правило.Абсолютно вярно е, че езика е динамичен и правилата за правопис и пунктуация се променят /това, е споменато, защото казах ,че съм завършила преди време ли/ и накара много грамотни хора, да се притесняват, че не знаят езика си. Онова което ме притеснява обаче е, че някои промени са...глупави и дори ощетяват езика.
Варненски учители откриха грешка в матурата по БЕЛ
2011-05-18 12:59:08
Коментар: Хм, по мое време май пе се обръщаше толкова внимание на подчинени изречения и вметнати части, но беше твърдо правило пред "и" да не се пише запетая /освен пред повторяемо и/ По интересен е въпросът, който се налага от изказването на DeHuUTtY "....Разбира се, нямам самочувствие да знам повече от учителката по БЕЛ, но според това, което ме е учила моята учителка, всичко е наред с изречението" Излиза,че различните учители "схващат" правилата и учат децата по различен начин?! Между другото, вчера слушах преподавател по БЕЛ, който твърди, че Далчев не е залегнал във всички учебници и по усмотрение на учители не се преподава?! /това, ако е вярно, мога направо да кажа на децата си, да не влизат в часовете по БЕЛ/

«1234»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook