Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Linka

«8910111213141516»

Въпросите около интегрирания градски транспорт на Варна остават без отговор
2018-07-04 22:12:25
Коментар: Нико няма да е само номер 39 , наскоро карах зад един автобус по сливница пак с пловдивска регистрация ( 118,7,14 и какво още минава от там не се сещам). Мислих си че само на мен ми е направило впечатление, но не знаех че е от европрограма. Тц тц тц пак се издъниха тези общинари .
Варненски природозащитници загрижени за скитащите кучета и котки
2018-07-04 22:07:38
Коментар: А за животните и хората има доста приказки и книги, то това е от векове - животните са признати от човека и са издигани в култ като нещо свещено за хората. Жалко че с вековете се размива естествеността с модерното, вече и постмодерното( джендърското) мислене и отвращаването от човека става по-силно. България икономически винаги изостава с поне 20-30 години от другите страни, ама защо с извращенията никак ама никак не изостава. Жалка история, гротеска картина.
Варненски природозащитници загрижени за скитащите кучета и котки
2018-07-04 22:01:48
Коментар: Васенце не се заяждам , но даваш ли 100% гаранция , че животно от рода на бойните породи, които си носят гена от разни кръстоски, без причина е НЕВЪЗМОЖНО да те ухапе. Ако кажеш ДА - искам да ти кажа, че тогава трябва да минеш на преглед през жена ти ( макар че и за психолозите се чудя каква роля имат, наскоро на семинар в Холандия разискваха въпроси относно психиатрия и психология и психологията много ме загуби като фен). Вярно е и съм съгласна, че нападат когато се чувстват застрашени, но не винаги дарлинг, не винаги! Аз лично имам куче и мразя насилието над животни, не бих и помислила за отравяне или каквото там по-долу прочетох, но искам повече кучкарници за безстопанствените животни!
70% от фирмите у нас са затруднени в намирането на кадри
2018-07-04 21:53:59
Коментар: Да не се хващаме за правописните грешки, за да не хвана червения химикал. И това да имаш диплома не означава винаги, че си кадърен и научен човек. Всичко зависи само и единствено от личността , затова са тези интервюта,не за да ги избирате по бюста и полата, а за да видите индивидуално що за човек е срещу Вас и може ли да доверите някакви задачи на този чАлвек.
Асфалтират част от новия бул. "Васил Левски" (снимки)
2018-06-29 12:35:11
Коментар: Ей сега се прибирам тъкмо , ЗАЩО ВСИЧКИ С РЕГ. НОМЕР ТХ НЕ ПОЛЗВАТ МИГАЧ ? ЕЙ ще откача ! НЕ само че ми влиза в лентата без мигач ами и не дава газ , а заспива пред мен , за да влезе после в дясно отново без мигач ! ЕЙ не издържам ! На изхода на Аксаково има акция да проверяват за неправоспособни водачи , НЕ там господа полицаи , а вътре в града спирайте ! После освиркват жените - мъжете са бетер от нас , че и по-зле ! А по темата само мога да кажа, довчера беше там дупка, днес изведнъж асфалт - сметнете как е положен толкова бързо...

«8910111213141516»

VIP
Периодичен инструктаж на персонал на повдигателни съоръжения
ЦПО Виктория-ПМ, провежда ежегодна проверка на знанията на персонала на повдигателни съоръжения: 1.Телфер- 1 година 2.Машинист на ПРП – 1година 3.Машинист на кран – 1година . 4.1. Прикачвач – такелажник...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook