Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на bo02

«1234»

Г-7 одобри нови санкции срещу Русия
2014-04-26 12:03:07
Коментар: Дидо не е толкова просто. Русия не е една държава.., а 1/3 от територията на света. А, и негласния съдружник Китай...!? Една фалирала финансова компания в Америка докара световна финансова криза. А, ако Русия фалира... !? На запада му стяга чипика. Ако Русия спре вноса на германските промишлени стоки, какво я чака еврозоната, която е и на прага на дефлация... с едно крехко възстановяване !? Не е толкова елементарно, така че всичко ще бъде козметично санкциониране от лицемерния запад, който също търси изгода от кризата!
Г-7 одобри нови санкции срещу Русия
2014-04-26 11:49:44
Коментар: Дидо, Ръсия не е една държава... А, !/3 от територията на земята. Негласно и Китаи е с нея. Една финансожа къща в Америка срина световна финансова система. А, какво 6те стане, акоРъсия фалира...!? Не е толкова просто колккото си мислиш. И на запада не мъ стиска. Ако Ръсия спре вноса на германски промишлени стоки, знаеш ли какво ше следва с еврозоната, коя!?
Русия призна, че струпва войски по границата с Украйна
2014-04-19 22:46:22
Коментар: Нормално е, където си иска на територията си Русия ще дислоцира войски. По отношение на лъжите по-големи майстори от американците няма. Цял етаж ЦРУ в Киев, какво да говорим. А, етнически украинци няма . Те са бивши освободени крепостни селяни- руснаци , популярни като хохли. А, Киев е бил и руска столица. Да не говорим за подаръка Крим от украинеца Хрусчов на Украйна. Само се пеним. Американците по вероятно са можеби наглите с преврата от Майдана. В крайна сметка истината винаги е сложно нещо. Само Бог знае !
Сепаратистите от Донецк не признават решенията от Женева
2014-04-19 00:49:33
Коментар: А, украинците са толкова украинци, колкото македонците са македонци. Украинците са освободени руски крепостни селяни - хохли с техен си акцент. А, Киев е бил и руска столица. Така, че янките този път сбъркаха и ги подведоха националистите от Майдана . За Крим да не говорим, ,, подарен ,, от украинеца Хрушчов. Ако Тодор Живков или друг беше подарил Кърджали на Турция какво щяхме да мислим. История, история...
Сепаратистите от Донецк не признават решенията от Женева
2014-04-19 00:16:46
Коментар: Не си чак Тиква ! Тръбата е за запада без който Украйна не може. А, повечето руски сепаратисти имат опит от Афганистан и лесно няма да умрат. Така мислеха и нацистите през войната. Не подценявай руската смелост, тя не идва от алкохола. Явно не познаваш руската душа. А, печалбата от газа е само 10% от енергоизносителите им. От петрол печелят 200 милиарда, а от газ 20 милиарда долара. А, петрола се продава на свободния пазар. Руския газ е най-евтин. И как италианския бизнесмен ще купи по скъп втечнен американски, кой ще го накара!? Не е толкова просто колкото ти се струва. Няма как Русия да я пречупят. Американската компания дето предизвика свтовната криза е карфица в сравнение с Русия.Така, че не става...

«1234»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
3.6 + 1.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook