Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Teodor Gotchev

«123456789»

Незаконни строежи "изникнаха" на плаж Кабакум край Варна
2018-05-18 17:04:08
Коментар: Веско, моето момче моля, няма защо. Ще обясня макар, че то е ясно написано в моето кратко изложение, просто трябва да се чете и да се мисли, което за съжаление рядко се отдава на повечето от вас, то и за това се обръщам с "тъпаци". Общината знае само това, които е официално заявно или регламентирано с документи. В конкретния случай Общината незнае, защото няма внесени документи, скици и проект за това, което се строи. Николайчо Няголов от друга страна знае, защото той може да си говори с когото сметне за нужно за да научи без да са му необходими формалности и документи.
Незаконни строежи "изникнаха" на плаж Кабакум край Варна
2018-05-18 14:30:25
Коментар: Общината сключва договор с конценсионер тъпаци, а концесионера си сключва договори с различните наемодатели. Общината няма как да знае, кой е наемателя, НО може да санкционира концесионера, защото той е отговорен за имота, който му е поверен да стопанисва от държавата, освена ако в договора, който е сключил му се дава право за изграждане на временни и преместваеми обекти. След, като няма бетон и основи, става въпрос за такъв случай. Във всички случаи обаче Ниолайчо Няголов се прави на ощипана девойка, той много добре знае, кой е концесионера, кой е наематяля.
Общината обясни защо се прави резитбата на дървета във Варна
2018-05-18 10:43:14
Коментар: Резитбата е задължителна ако искаме да имаме красиви и здрави дървета в града! Ако се оставят огромни клони, те са опасни за хората, рушат фасадите на сградите, събарят мазилки и прочие. Градът наистина светна и се отвори, разкри се красотата на архитектурата ни, особено в централната част на града.
Тръмп нападна Туск: ЕС е ужасен към нас
2018-05-18 09:19:57
Коментар: Американките автомобили са боклук, а немските са стандарт, който американските безмозъчни граждани държат да притежават.
„Галъп”: Българите са солидарни със Скопие, Западните Балкани харесват България
2018-05-17 00:43:27
Коментар: На нас ни харесва в България. На който не му харесва да си ходи, където му харесва. Ако не му стиска, значи си заслужава да е нещастен скапаняк и неудачник.

«123456789»

VIP
ЛЕГО Онлайн Магазин - Igra4kiBG.com
Купи LEGO конструктори пълна колекция серия 2024 година, плюс отстъпки до -25% на избрани серии: CITY, Duplo, Friends, Creator, Avatar, STAR WARS, Technic, Ninjago, Harry Potter, Minecraft, Super Mario,...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.3 + 1.1
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook