Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на BURGAS

«1234»

Резултатът на ГЕРБ във Варна – един от най-високите в страната
2014-10-16 20:25:03
Коментар: Кмета Портних да проверява цифрите преди да говори ,че във Варна ГЕРБ печели повече проценти от Бургас.Тези 39 % се отнасят за града Варна,а 36 % взема ГЕРБ в област Варна. В града Бургас ГЕРБ печели 45 %,а в област Бургас ГЕРБ взема 36%.
"Зебра" да пренареди центъра на Варна по мостра-модел, решиха експерти
2014-06-10 23:25:18
Коментар: Може и да греша,ама не трябваше ли плочките да се полагат върху бетонна основа?Трудно ще се постигне качество при нестабилна основа.При нас в Бургас първо бетонираха цялата улица и след това наредиха плочките.Не се получи навсякъде равно,но ако нямаше бетон щеше да е много по зле.
Христо Кирчев: Йорданов се "паунчеше", Портних се държи скромно
2014-01-17 22:01:09
Коментар: Silverman,Бургаското пристанище е предпочетено по чисто географски ,а не по политически причини защото до Бургас стига Паневропейски транспортен коридор № 8.(магистрала Тракия е част от него)и свързва Адриатическо море с Черно море през Албания, Република Македония . Другата причина е по-голямата отдалеченост на Бургас от Констанца.За да не влиза в пряка конкуренция с него ,т.е. да не се канибализират взаимно.Има и много верни неща,които си написал,но не всичко е така както го представяш.
Христо Кирчев: Йорданов се "паунчеше", Портних се държи скромно
2014-01-16 18:05:58
Коментар: До silverman.Taзи европейска транспортна мрежа ТЕN-T кои градове да включва го определя ЕС,а не България.Досега пристанище Бургас не е получило и една стотинка за това ,че е включено в ТЕН-Т мрежата.Едва ли ще получи.Този чиновник,който е представлявал България е бил повече за "украса''. Индустриалните зони са важни за привличане на инвеститори,но много по-важно е цялостното състояние на държавата и бюрокрацията.Засега към новата индустриална зона на Бургас няма голям инвеститорски интерес.
Христо Кирчев: Йорданов се "паунчеше", Портних се държи скромно
2014-01-16 16:34:15
Коментар: Навремето през нас минаваха товари, имаше силна пристанищна дейност. Сега се дава приоритет на Бургас. Морският бизнес във Варна беше доминиращ, а сега има големи оплаквания . Toзи Кирчев е много неосведомен.Пристанище Варна е обработило в пъти повече товари от това в Бургас.Не Е вярно,че се дава приоритет на Бургас.От Бойко получихме само една естакада при Меден Рудник,всичко останало е направено по европроекти и е зависело изцяло от кмета и екипа му.Разберете варненци,КОМУНИЗАМА И СОЦИАЛИЗАМА си заминаха и сега сте поставени на равна нога с Бургас.Повече зависи от варненци как ще се развива Варна,а не от държавата.

«1234»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook