Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на petar k

«789101112131415»

Собственикът на ресторанта с такса "Празен стол": Това е единичен случай
2017-08-10 10:54:36
Коментар: Ако ресторантът е сигурен, че има много желаещи, може да прави резервации с капаро. По-интересен би бил въпросът - ако са направили резервация и не отидат, как ще им вземат такса празен стол? Смешни стават някои ресторантьори. Не може да очакват за 2 месеца да направят пачка, която ще им стигне за 12. Не и в днешно време. При тази конкуренция и евтини полети ще има много фалити на намусени и абчни ресторантьори.
По-безопасно ли е по пътя след последните промени в закона?
2017-08-07 11:45:53
Коментар: Работещи камери и актове за нарушения - това е единственият начин да се респектират идиотите на пътя. И още: 1. На магистралите трябва да се поставят табели, указващи аварийна лента за линейки, пожарни и други коли при задръстване. 2. Абсолютно недопустимо е да се спира в аварийната лента, освен в извънредни случаи. Има паркинги за почивка. 3. Основна причина за катастрофите е липсата на дистанция между колите. Това нарушение трябва да се санкционира също чрез камери. 4. Камионите нямат право да се движат в средна лента, освен при изпреварване, но те го правят и създават предпоставки за ПТП. 5. Дистанцията между два камиона трябва да е минимум един камион място /не само на магистралите /- така е в развитите държави и движението е по-безопасно. Изобщо дистанцията е нещо, което в БГ се неглижира, но всъщност е една от основните причини за инциденти. Друга народна особеност е, че голяма част от колите се движат само в средна лента или третата, което е нарушение. КОНТРОЛ трябва! Само гол закон не стига!
Новата сграда на МГ ще бъде във варненския квартал „Бриз“
2017-08-07 09:59:20
Коментар: Строителството на нови детски градини и училища не е необходимо към момента за гражданите на Варна, но пък е жизнено важно за някои строителни фирми... Има празни училища, празни обществени сгради, но друго си е да се строи ново, нали...
Вдигат нова сграда за четири групи към ДГ „Карамфилче“ във Варна
2017-06-29 09:03:51
Коментар: И защо, след като има 400 свободни места в детските градини след първото класиране? http://www.moreto.net/novini.php?n=352998 Или става дума да се строи нещо, та да се осигури работа на някого ли? А кой плаща за това? Наистина не разбирам какви са приоритетите на нашата община.
Държавата ще осигурява бавачки на децата, за които няма място в градините
2017-06-14 16:34:12
Коментар: Само в София може би има недостиг на места - браво на социалното министерство и неговата социална политика - ще се налеят 20 милиона в столицата, а останалата България да мре. Защо не се финансират частните градини - парите да следват детето, така че децата да бъдат отглеждани в контролирана среда. Първото, което си представям е, че бабата ще си гледа внучето и сериала, а защо не и с чаша в ръка. Ей така се стимулира бизнес и така се бори безработица. Вместо това - ако се дават парите на частните градини - ще има повече работни места и интеграцията на малцинствата ще е по-успешна.

«789101112131415»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.7 + 1.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook