Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Melisa Petrova

«12345678»

Подготвят нови летищни такси
2014-03-04 16:38:16
Коментар: За жалост, винаги летищните такси и разни застраховки гълтат доста пари, няма как да го избегнем и ум нас, колко и да ни се иска. Има известни стандарти.
Иван Великов: Държавата осигури пари за ремонта на Спортна зала, очакваме община Варна да си свърши работата
2014-02-24 11:30:25
Коментар: Около разни скорошни събития и протести съвсем стана ясно, че Великов е прът в колелата на Общината. Би било чудесно да работят в една посока, но уви...разбрахме, че областния е пионка и решенията му са от ден до пладне. Излишно е да дава някакви отчети и изявления, като за отпускането на пари, той лично не е допринесъл с нищо, че от тук нататък да си измива ръцете с Общината. Държавните пари са си държавни, после има конкурси за фирми..комисия и решения. Кой ще работи по определени проекти може да се види накрая. Нищо не остава покрито. И на Киро му разкриха далаверите, ама ....какво от това...Някой може ли да му направи нещо? Не. Ще се засрами ли Кирчо? -Още по-голямо НЕ! Така че...стискайте палци младото кметче да не прави такива бели...Вярвам в това, защото засега виждам добри индикации за свършена работа.
Една година откакто Варна "Пламна"
2014-02-20 10:21:33
Коментар: Изполваха го и приживе и след. Беше по детски чист, емоционален, буен, добър, чак наивен. Излязохме за едно, то се обърна на друго. Оставете го да почива в мир!
Децата от ФК „Черно море” на разпит заради сексскандал
2014-02-18 11:10:40
Коментар: На Пеевски всичките медии жълтуреят, колкото по-сензационно, толкова по добре, а дали е истина-няма значение, важното е да се употреби скандала максимално! Истината после излиза в 5 реда, евентуално и то с дребен, незначителен и незабележим шрифт:)
Бюджетът на Варна за спорт е най-големият в страната
2014-02-13 09:35:26
Коментар: Какво се оплаквате от липса на басейни. Новата визитка на Варна е свързана и с "Варна-културна столица". За това също трябват средства. В спортна зала се провеждат и културни събития, не само спорт. Добре е да бъде реновирана. Също и Фестивалния и конгресен център, както и сцените в Морската градина. Да не се вманиачаваме в едните басейни. Имаме с цяло моренце ей тук на една крачка.

«12345678»

VIP
Купува Земеделски земи
Купува обработваеми земеделски земи на конкурентни цени в област ТЪРГОВИЩЕ-общини ПОПОВО, ОПАКА, ТЪРГОВИЩЕ, АНТОНОВО, ОМУРТАГ; област ПЛОВДИВ - община Пловдив, Първомай, Асеновград, Съединение, Стамболийски,...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook