Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Иван

«123456789»

9-годишно дете застреля сестричката си заради видео игра
2018-03-20 14:46:58
Коментар: Уфффффффффффффф, аман от дебили 100%... Проблема е, че СЕ СЛУЧВА. И в Русия сигурно го има, но ...... все още не са стигнали да си го казват.Проблемите са навсякъде и то е, БОЛНО ОБЩЕСТВО....... Много елементарно с тоя загнил капитализъм, момчета.Сменете гарда.
Съветници разкритикуваха организацията на движение при ремонтите във Варна
2018-03-20 14:38:45
Коментар: Червените ги е яд, че един гвоздей не са забили от 10.11 и та не, че не крадат и те, ама...... Нямат акъл и за неДОБРЕ организиран ремонт. Все пак - простатията по хората ходи, че и по общинарите, които "организират" ремонтите....Кръстовището на Брегалница и Левски 100 пъти го ровят и нищо не правят.Всъщност ровят и ровят, ама защо не го направят НАВЕДНЪЖ никому не е ясно.Че се краде и се зариват 180млн -това ясно, ама по-кадърно да е.Или то от къде акъл първо. Не знам защо се казва ремонт на бул. Левски.Да не го прекръстват нещо, защото се ремонтира и се прави "канал" по Ян Палах - като гледам картата.....???? Ако не знаят как се ремонтира и строи, ако не са чували за план-график да повикат някого и като ровят някъде за знаят ЗА ЩО ровят и .... да го свършат веднъж, а не по 111 пъти.
Кметове от Кърджалийско настояват за турски език в училище
2018-03-15 08:39:24
Коментар: По време на "възродителния процес" не бях съгласен с Тато, но сега отчитем, че са били прави комунистите...... Ердоган пропя за майчиния му Кърджали и ...... сетиха се нашите за майчиния му език...... Аман от хора с права.Едни искат ежедневни гейпаради и 100 пола, други искат турски и молли в БГ училища. Нашите права къде са и кой плаща?
Захариева за Ердоган: Нашата душа също може да бъде доста широка
2018-03-14 11:27:33
Коментар: Тая по малоумност и простотия вЕрно, че би Надето-преводачката.Тая и преводачка не Е, била ама ББ нали ги търси да са по-тъпички - намери я на някой завой..... Ердоган си говори каквото иска, тя вместо да привика посланника поне или една нота и т.н. направо му пише следващите изказвания - да си иска София...... Така е, след като има Турция армия 800хил. или 1млн., а ние 25-30хил. няма кой да кара ни танковете ни оръдията...... Когато нарязахме СС-тата си, танковете и съкратихме армията някой говореха само за НАТО, но се правеха, че не знаят какво стана с Кипър.Ако сега Туркия дойде за Кържали Захариева усмивка, д.пе, или какво там ще даде, че да не си вземе тоя нищо И КАКВО НАТО ЩЕ НАПРАВИ?????? Русия си взе Крим...... От 200 години големите си разиграват всичко и ние гледаме...... Захариева утре ще се завре посланник някъде или ще отиде при Кунденото меги в ЕС - ние ще сме тук......
Срещу множествена склероза яжте редовно риба
2018-03-06 12:24:09
Коментар: Е, същото изследване казва, че вече с консумацията на тия същите омеги, хапваме и 88,88% повече замърсители натрупани НАВСЯКЪДЕ по света в повърхностните води, обитавани от тия риби, които замърсители пък водят до рак. Това платена реклама ли е, или.......????? Какво тогава?????

«123456789»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.4 + 2.1
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook