Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на hahaha

«1234567»

Последните резултати за Варна - балотаж между Портних и Костадинов
2019-10-28 17:32:50
Коментар: Този костадинчо е голям смешник никога не бих си дал гласа за него!
Кои са доказателствата, които доказват, че Гешев е независим?
2019-10-25 11:18:09
Коментар: Прокопиева чака мунчо и жабето му да се върнат от разходката си от китай част от медения им месец което това блато плаща за разходките роклите и и приятелките които уж са преводачки реално и снимат роклите. Но прокопиева има готов написан текст за мунчо които той трябва да научи жабето му ще го изпитва няколко дена докато не го научи без да чете да не се излага като лозанката да чете написан текст к0ито му е дал прокопиев да каже пред ВСС макар че е трудно на мунчо да говори без да се напъва все едно има запек което е невъзможно този слаботоков малоумник явно зависим от жена си и приятелките около нея. След като уволни и пенсионира почти всички служители в президенството и го напълни с лични приятелки и приятелки на прокопиева още тогава този слаботоков малоумник дето се мисли за президент трябваше да му светне лампата че е господин чехлю да не позволява на прокопиева да ги купуват с няколко скъпи рокли че сега нагледно ще разберат че безплатен обяд няма. Не с десито и прокопиева докато се наливат с водка което правят винаги когато жабето не е на разходка по света да обещават на всички около себе си кои ще е министър кои зам министър при служебно правителство на господин чехлю явно са минали и на тежки наркотици за да си мислят че това може да се случи. Нека господин чехлю да се самоубие политически и без това за всички е ясно че от този кретен нищо не зависи! Да си фен на слаботоковия малоумник с запек трябва да си по малоумен от него! дА СИ Чехлю като този слаботоков малоумник си жалко подобие на мъж! Точка!
Ремонтират изцяло булевард във варненския квартал Владиславово
2019-10-18 16:12:33
Коментар: Да вземете да оправите пътищата в кайсиева дето се вика че с кола трудно се влиза сигурно в сирия има по хубави пътища макар че има война там толкова години! Най вече пътя които минава за дом на камиона можеш морска болест да хваниш! Вътре в блоковете е все едно е имало война с години! Там само пеш с кола е голям риск че ще ходиш на майстори че няма как да не влезеш в дупка че са дупки до дупки!
Стела Николова – новото лице в политиката на Варна
2019-10-18 16:08:19
Коментар: На костовак власт не бива да се дава масово трябва да се уволнява това са секта терористи хората не ги искат и за домоуправител на вход те искали град да управляват. Така не само входа да се притеснява за парите си а целия град че тези се славят че немогат да не краднат клептомани са!
"Репортери без граници" призова Франция да отхвърли иска на прокуратурата срещу "Биволъ"
2019-08-29 20:51:21
Коментар: Тези биволци близачи и любители да ближат тоалети известни журналисти хахахаха изнудвачи рекети и клуб скрии салама! Продажна пасмина отрепки!

«1234567»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.8 + 1.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook