Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Валя

«101112131415161718»

КНСБ заплаши с учителски протести, ако не се вдигне ученическата издръжка
2013-04-22 22:17:07
Коментар: ако учителите и директорите предимно се съсредоточат върху изграждането на личности и престанат да се занимават с интриги и дребнавости, тогава ще си заслужат високи заплати. иначе си остават даскали от първобитно-общинния строй.
КНСБ заплаши с учителски протести, ако не се вдигне ученическата издръжка
2013-04-22 22:14:36
Коментар: Демек, увеличете ни заплатите, обаче много сме замиляли учениците. Е, как, бе, Такева, ще искате финансова автономия и делегиран бюджет, а директорът няма да бъде мениджър. не може само да се лапа, а следва да се управляват парите.
Варненка влиза в затвора, спипали я с цигари без бандерол
2013-04-20 14:03:02
Коментар: Тони, авторите на статията нямат задължение да гонят и хващат престъпниците, така че насочи гнева си на друго място и пробвай да вложиш малко мисъл.
Почти половината деца имат проблеми с учебния материал
2013-04-20 01:39:02
Коментар: ако един учител иска да сплоти класа си, ще пренебрегне свободното си време в края на седмицата и ще се прости с някой и друг частен урок или школа, за да бъде с децата извън институцията "училище". трудно става това, защото има една приказка на английски - money talks. докато учителите смятат, че само високите заплати ще ги мотивират, горко ни. на такива "учители" не им се полага букет за празника. не им се полага да празнуват на първи ноември. не им се полага да се нарекат будители.
Почти половината деца имат проблеми с учебния материал
2013-04-20 01:35:05
Коментар: любовта към децата не се диктува от министри политики. другото е оправдание и мрънкане. на толкова гнусотии съм се нагледала в образованието за пет години, откакто детето ми е в училище, че мога роман да напиша. увредите, нанесени му от "учителите" от две централни варненски училища, ми костваха много време, пари и част от здравето ми. слава богу, сега попаднахме на училище, в което учителите нямат физиономии на милиционери, възприемащи децата като потенциални нарушители. слава богу, детето ми почна да ходи с желание на училище. крайно време е учителите да се научат да мотивират, защото иначе ще си стоят в каменната ера. крайно време е да спрат да търсят вина само в родителите и обществото. уважението не само се дължи, то се и заслужава. не ми е известно някой да е забранявал инициативността в училище. не ми е известно някой да е забранявал инакомислието в училище. това, че то не е удобни но повечето образователи, превърнали се във феодали, е техен проблем, но лошото е, че това се отразява отвратително върху децата. не съм чула някой от министерството със заповед да е разпоредил младите начални учителки от не помня кой град да възобновят посещенията в дома на учениците си. те самите изразиха задоволство от резултатите. учителите на сина ми го обявиха за дете в риск по отношение на психическото, физическото и нравственото му развитие, без дори да знаят къде живеем. те не ме познаваха какъв човек съм. толкова е долно всичко това, че трябва да се благодарят, че социалните ни служби не са на необходимото ниво, защото щях да ги попилея от съдебни дела. ето защо не им вярвам. вярвах им пет години и причиних на детето си много трудности. вече не им вярвам нито на ревовете им за заплати, нито на ревовете им за натовареност, нито на нищо. децата ни в училище имат нужда от любов предимно. нямат нужда от буквата и запетаята на правилника и от бездушието на бюрократите.

«101112131415161718»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.9 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook