Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на murches

«12»

Водата в Аспарухово, Галата... идва след 14 часа
2013-07-10 12:22:39
Коментар: Този Аспаруховски Кмет-от Аспарухово ли е изобщо !?! Що за Гавра-да се назначават кметове от чужди квартали !? Чия тъпа тиква, изобщо може да роди такава извратена идея !?!Той знае ли че в Моя квартал има дупки, дето са ми набори-на 53г. !? Има ли РЕДОВНИ срещи с гражданите на квартала-не в кабинета си,а НА ОБЩЕСТВЕНО МЯСТО (в читалището,например)!? Знае ли кои са ПРИОРИТЕТИТЕ на Моя квартал !? Тази БЕЗЦЕННА минерална вода -тук в Аспарухово-КАК мисли да я използва !?(мисли ли изобщо по този въпрос?-хората по света-курорти правят с такава вода, а ние...НЯМАМЕ ВОДА !?!)...Аз ли, Ние -гражданите ли трябва да задаваме тези въпроси-той сам не се ли сеща да си ги зададе -нали е сложен да бъде КМЕТ !? Пак ще стигнем за пореден път до Извода,че :"ОТ УЛИЦАТА ДА ХВАНА НЯКОЙ СЛУЧАЕН- ПО-ДОБРЕ ЩЕ Я СВЪРШИ"!...
Водата в Аспарухово, Галата... идва след 14 часа
2013-07-10 12:10:42
Коментар: Цяла Варна лежи на карстови извори(това и децата го знаят).Позор е да има каквото и да било спиране на вода в този град.Как се използват тези извори ? Има ли изобщо някакъв Проект за използването им ? Има ли Конкурс за Проект за използването им ? Или тия отвратителни гадини-начело на ВиК имат Проекти само как да Крадат,Крадат,Крадат !? Няма ли най-сетне да им счупим тиквите с камъни на тези уроди -да не смеят да излязат сред хора !?...Кой малоумник копае и КАК копае в нашия град !? Кои са тези идиоти, които обезобразяват от десетилетия града ни с разкопките си !? Кои са тези фирми !? Кои са тези Неграмотни Неандерталци !? Имената им !!! Никакво търпение повече-бой по тиквите, Съд и Глоби !!!
Водата в Аспарухово, Галата... идва след 14 часа
2013-07-10 11:57:36
Коментар: Тези уроди ни тормозят вече около 50 години(аз съм на 53 и откакто се помня-все е имало аварии и спиране на водата тук в кв.Аспарухово)...Лично аз бих им разкъртил зурлите до дупка преди да ги набутат в затвора-където им е мястото на всички досегашни шефове на ВиК -да им ... майката мръсна.Бой,Съд и Огромни парични обезщетения на всеки гражданин на квартала дължат тия запъртъци долни.Да ги скъсат от Глоби,Глоби,Глоби.Съд в Страстбург и всеки в йерархията със съответното съдебно наказание.Мамицата им изроди-гаврят се с народа и не им пука.Да направим най-сетне така, че да им запука по тиквите много яко.В 21-ви век живеят -те,а ние сме все в 19-ти век...Да ги върнем и тях в 19-ти,че да разберат как живеят ''маймуните''...Бой,Съд,Глоби(в тази последователност-до смърт !!! ГАДИНИ ДОЛНИ -СМЕНЯЙТЕ ВиК инсталацията-стига сте кърпили-ИЗРОДИ !!!

«12»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.9 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook