Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Морски

«67891011121314»

Димитър Корназов: Фирми гиганти ощетяват Община Девня
2016-12-01 15:37:03
Коментар: Чиста работа -големите фирми бълват отпадъци ,отровни облаци и разбиват общинските пътища.Минималните данъци ,които могат да накарат да платят отиват в София.За община Девня остават отровите от циментовите заводи изгарящи италиански отпадъци,лунния пейзаж и серните облаци край Солвей Соди,тоновете въглищен прах и пепел край порт Варна -запад.
ГЕРБ няма да подкрепи ПФ за съставяне на правителството
2016-11-23 12:33:05
Коментар: ГЕРБ не подкрепя други освен...ГЕРБ.Дори Патриотите,които ако не друго са за издигане националното самочувствие.Типичен пример за ИЗНУДВАНЕ И РЕКЕТ.Излиза че егото на Боко е над доброто за България стабилизиране на положението,макар и временно.Има и друго - сега предстои и плащане за Белене до Коледа,никой не иска горещия картоф.И вероятно също сега ГЕРБ си замита следите,оневинявайки се чрез обявения фалит (оставката).Абе мутри нагли,не разбрахте ли че мнозинството от останалия в БГ народ не ви иска !!Даже и на колебаещите се като мен предизвикахте неприязанта,и то съвсем заслужено.
Томислав Дончев: Българският пазар не може да поеме "Белене"
2016-10-31 16:02:19
Коментар: Българския пазар не може да поеме тока от централата Белене,защото индустрията ни е тотално срината.Какво прави ГЕРБ за възстановяването и? - Нищо. (Чалготеките и фитнес залите не се броят) Така най-удобно е централата да се продаде на частен инвеститор,атомния риск да е за сметка на Българите живеещи в България,а герберите да изчезнат с комисионните от сделката в някоя бананова република.
Местан: Искаме президент, който да продължи линията на Плевнелиев
2016-08-31 14:21:28
Коментар: А НИЕ, МНОЗИНСТВОТО ОТ БЪЛГАРИТЕ НЕ ИСКАМЕ!!!Нито крадливата ви партия.нито мекотелото-президент нито който и да било въе вреда или уронващ престожа на България!
Няма опасност за жителите на Девня заради изгарянето на тонове боклуци в завод "Девня цимент"
2016-07-22 00:13:34
Коментар: Няма опасност за Девня - вярно е ,заради преобладаващата посока на ветровете,опасността е за Разделна ,Повеляново,Белослав ,Страшимирово ,Казашко,Тополи и ...Варна,като крайна спирка на западния вятър който духа като във фуния по езерата и канала море-езеро.В мъглив ден без вятър ,мъглата стои тежко ,ниско ,разтваря дима от комините и всички докъдето стига мъглата Девня-Варна дишат коктейл от отрови и киселини.Тогава е най-опасно.Разбира се ,парите от далаверата с боклука са прибрани от София,отиват за европейската визия на София,за метрото и т.н. а за Варна остават отровите!

«67891011121314»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.1 + 0.2
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook