Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на mmm

«456789101112»

БСП обяви законодателните си приоритети
2013-06-07 14:05:25
Коментар: "Споделяме изразените от правителството намерения за подобряване на бизнес климата и за насърчаване на местните и чуждестранни инвестиции, за ревизия на Закона за обществените поръчки с цел да се направят процедурите по-прозрачни и с реална конкуренция между кандидатите." Ей това е истинската ви програма.Свързана с "Рос атом" и интересите на олигарсите който ви захранваха години наред.Подлоги си бяхте,и такива ще си останите.Да ни е честито Белене.
Волен Сидеров иска гаранции, че токът няма да поскъпва
2013-06-07 13:50:19
Коментар: Тактиката на БСП,която и този малоумник е усвоил. Е била винаги една и съща, прехвърляш общественото внимание с друг важен за хората проблем.Това не е популизъм,а заблуда с отвличане на вниманието в др.посока.Целта е ясна.Обидно е отдавна, това отношение за много от нас в България.Тези крадци в духовен и материален смисъл. Освен надеждите на всички българи,по този начин замаскират всички техни действия свързани с бъдещи престъпления.Най общо казано"В името на народа"
Кандидатът за кмет на Варна от ГЕРБ Иван Портних: Варна трябва да има „Синя стая”
2013-06-06 16:12:05
Коментар: Кмет наистина се избира по програма, в която виждаме решение за нашите проблеми.Но не очаквайте да ни прекопае лехите в градината,да ни боядиса апартамента или почеше винаги където ми сърби.Проблемите са много в общината, и затова се степенуват по важност.Аз лично бих класифицирал като "не става" човек който в момента обещава на дребно.Мисля ,че Портних не е такъв,или поне това показва до сега.
Бареков разследва злоупотреби с общинско имущество във Варна
2013-06-06 10:01:41
Коментар: Въздържах се от коментар по обясними причини. Коментирайки простотията, и създаме среда за развитие. Този човек и тази телевизия,/не бих я произнесъл защото остава лош вкус в устата/ не заслужават никакво внимание. Медия която се занимава основно с манипулации ,обслужващи интересите на собственика.
Обновяване на бул."Трети март" и още куп обещания от Христо Бозов пред жители на Владиславово
2013-06-05 14:30:13
Коментар: Аз, незнам Гневен,колко си "гневен".Но на тези избори или влиза в общината човек който разбира от бизнес и икономика.Или такива като тебе ще разберат колко гневни сме останалите.Искаме да живне икономиката във Варна: работни места , стандарт на живот , високи доходи, благоустрояване , инраструктура и др. --все терминология свързана с медицината. Баста, от аптеки,лекърски кабинети и адвокатски кантори. Кога в тази община ще влезе човек който разбира от икономика.

«456789101112»

VIP
Нощувка 90лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook