Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Вихрен Калинов

«91011121314151617»

Иван Портних: „Доброто управление на община Варна ще гарантира повече средства за здравеопазване”
2013-06-12 21:33:08
Коментар: Гоше, много си объркал билките, брат. Смени чая.
Иван Портних: Да започнем с решаване на най-неотложните задачи за Варна
2013-06-12 17:10:48
Коментар: Имам няколко препоръки към новите бозови управляващи, за които е видно, че ще гласувате: "Неуважаеми боклуци, след като сте решили да УЗАКОНИТЕ НЕЗАКОННИТЕ коптори на циганите, мисля че не трябва да приключвате до там, а да направите още добро на вашия най-твърд електорат, нека изброя: - Да узаконите педофилията. - Да узаконите кражбите. То и сега основно в тая държава крадете вие и циганите. - Да дадете право на циганите да убиват етнически българи безнаказано (те и сега убват и не ги наказват, ама поне да им спестите обикалянето по съдилища) - Да узаконите продажбата на бебета и трафика на бели робини (и това и днес не се наказва, но отново ще е хубаво да се спести ценното време на работливите цигани). - Да се задължат всички от раята (етническите българи) при поискване от ромо-циганин да му дават всичките си пари, както и да го канят в дома си и да го хранят, и да му предоставят за употреба жена си и/или дъщеря си. - Да се забрани на ромското малцинство да плаща ток, вода и каквито и да е сметки (тая работа с плащането на сметките е обида спрямо "културните" особености на малцинството и тя трябва да бъде поета изцяло от българите). - Да насърчите допълнително раждаемостта сред циганите и да започнете масово и задължително стерилизиране на всички етнически българи и българки. - Да въведете със закон безплатното пътуване на циганите в градския транспорти и БДЖ (няма само вие-депутатите да ги ползвате безплатно я! И циганите са хора като вас и те също вършат важна държавническа работа!) "Набраното" да се изкупува на тройни или четворни цени от пунктовете за изкупуване на метали. - Да се забрани настаняването на етнически българи в общински жилища, а там да се настаняват само ромо-цигани. - Да се разреши на циганите не само да бият, но и да убиват и изнасилват (задължително безнаказано), не само служители на МВР но и медицински лица.
Иван Портних: Да започнем с решаване на най-неотложните задачи за Варна
2013-06-12 17:06:46
Коментар: За Бозов ще гласувате, много ясно. Утре може да се изнесете на палатки пред общината и да искате да ви узаконят палатковото гето. Колко му е?
Иван Портних: Да започнем с решаване на най-неотложните задачи за Варна
2013-06-12 17:04:48
Коментар: Чавдар е човек на Костов, Кифло. Много си назад с инфото. Направи си справка кой брат, кой кум, кой сват, кой племенник и тогава пиши със задните си части!
Иван Портних: Да започнем с решаване на най-неотложните задачи за Варна
2013-06-12 16:03:18
Коментар: Броят на коментарите е дотолкова важен, доколкото може да се разсеят митове, легенди и компромати.

«91011121314151617»

VIP
Търг с явно наддаване за плаж в Св. Св. Константин и Елена
Свети Свети Константин и Елена холдинг АД обявява търг с явно наддаване за избор на подизпълнител по обособени позиции на морски плаж „Св. Св. Константин и Елена – Юг“, гр. Варна, к.к. „Св. Св. Константин...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
7.1 + 4.2
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook