Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Fierywoman

«34567891011»

2 години отсъствие от работа за майчинство е прекалено дълго, твърдят родители
2014-04-30 10:00:36
Коментар: Има вариант майчинството - размера и продължителността, да се определят според какви данъци и осигуровки е плащала майката, а защо не и бащата. Ако двама млади станат родители на около 30 г., каквато е тенденцията сега, а преди това са работили между 5 и 10 години, нека се полага по-дълго майчинство. Пък всяка жена ще се съобрази според личните си условия. Истината е, че колкото и да е еманципирана жената, колкото и да гони кариера, ако бащите получаваха нормални доходи, повечето майки щяха да си стоят в къщи по 3-4 години и да си гледат качествено децата. И не е проблем, ако една жена, забременяла, напусне работа, проблем е, че полсе не може да си намери друга. Изводът: подигравка с българската майка и жена, от където ои да го погледнеш.
2 години отсъствие от работа за майчинство е прекалено дълго, твърдят родители
2014-04-29 13:47:22
Коментар: А бизнеса сеща ли се, че говорим за деца? И че тези деца имат нужда от майка си и баща си през първите ТРИ, не две години? Че психически не ездравословно за детето да бъде отделяно от семейната среда на такава възраст? Какъв е проблемът на майките пък, не разбирам. Щом смятат, че две години са им много да седят в къщи, д се връщат на работа, кой ги спира? Но нека онези, които искат да си стоят в къщи, да имат право да го направят. А за да не изостават младите майки, защо работодателите не ги връщат в началото за по 4 часа, когато майката е готова и иска да се върне? В същото време на необразованите циганки да има спрат помощите, докато не се образоват и не започнат да вкарват данъци в хазната.
Три екранни звезди живеят във варненско семейство
2014-04-12 00:45:54
Коментар: Ами зарадвайте се, бе хора. Три деца от едно семейство и трите талантливи. Какво му е сложното да се зарадвате. А децата са от Аксаково, не са от Варна.
Лятно разписание на полетите на летище Варна, стартират нови линии
2014-04-04 14:52:12
Коментар: Полет до Люксембург ?!?!
Лятно разписание на полетите на летище Варна, стартират нови линии
2014-04-04 14:51:24
Коментар: Точно до Италия, Испания и Германия има доста пътуващи от Варна и региона. Да не говорим, че ако има редовни линии от Варна към тези дестинации, хората, живеещи от Търново насам ще ползват нашето летище, а не Софийското. или може би във Варна, Добрич, Русе, Силистра, Шумен, че и Търново няма пътуващи. В момента хората от тези райони ползват понякога летището в Букурещ, понеже е по-близо от София. Аз пък искам линии до Новоросийск, Краснодар и Сочи. Ама да са евтини.

«34567891011»

VIP
Купува Земеделски земи
Купува обработваеми земеделски земи на конкурентни цени в област ТЪРГОВИЩЕ-общини ПОПОВО, ОПАКА, ТЪРГОВИЩЕ, АНТОНОВО, ОМУРТАГ; област ПЛОВДИВ - община Пловдив, Първомай, Асеновград, Съединение, Стамболийски,...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook