Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Mel Gipson

«123456789»

Експерт: Големият дефицит в речта на Радев беше липсата на програмни точки
2017-01-19 23:58:43
Коментар: Всъщност едно изказване КОПИ/ПЕЙСТ.Нищо конкретно и ако си върна всички речи на всички президенти до сега съм сигурен че са казали същото. Ама нещо не вързвам Натовски Генерал и про руски настроен.Туй ми звучи като мараре и парфюм,ама ако е така,то значи че НАТО трябва да изхвърлят България днес..не утре.Много се надявам хората да са гласували по скоро Анти-Цачева,отколкото за Румен Радев.Нищо лично към Генерала,ама ония плювалник Йотова прави атмосферата на Дундуков СМРАДЛИВА.Доказана интригантка и лъжкиня.Ако комунягите спечелят на парламентарните избори БОГ ДА ВИ Е НА ПОМОЩ....
Шофьори се биха на варненско кръстовище
2017-01-19 23:41:58
Коментар: Малоумници..Има си правилник и много лесно е да се разбере кой прав и кой не.Обикновено виновния трябва да отстъпи,ама ако са е петелчил ,заслужава як дърмон ,да му дойде акъла.
ООН прие план за помощ на 340 000 бежанци в Европа през годината
2017-01-19 23:30:42
Коментар: Кое му е чудното? Псевдо либерали хлебят едни пари.На мен ми е чудно ,защо ООН не работи по въпроса с преустановяване на конфликтите и връщане на тия хора по родните им места ,ами се чудят как да ги набутат по различни държави в Европа
Германия се готви да подпомага Гърция без участието на МВФ
2017-01-19 00:07:33
Коментар: Защо разсъждавате за неща толкова ясни.Докато парите управляват света ,така ще е .Винаги ще има хора (предимно политици),готови и майките си да продадат за пари. Изкуфялата Меркел така и малко хора разбраха какво всъщност направи.Знаете ли че 90% от фирмите и организации които обслужват мигранските центрове в Германия са всъщност приближени на ХДС на Меркел?Ето ви една перфектна схема за източване на пари от бюджет към определена политическа сила.А който има кинти ,той управлява.Ще видите че пак ще е канслер ,и пак ще си купят изборите ..даже и в Германия.
Бойко Борисов: Не направим ли магистрала "Хемус", този край е загубен
2017-01-18 23:50:01
Коментар: Аз НЕ ИСКАМ МОИТЕ ДАНЪЦИ да отиват в частни домове.ТОЧКА.. Ако иска да прави Хемус ,ОК ама да ми санира частни домове при положение ,че частната собственост си е отговорност на собствениците и ,БЕЗ ТИЯ.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook