Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Procrastinator

«1234»

В китайски зоопарк се роди бебе на майка лъвица и баща тигър
2012-03-07 23:58:16
Коментар: Такова животно е видяно доста отдавна. http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0%B8%D0%B3%D1%8A%D1%80
От понеделник учениците пак на училище
2012-02-12 16:12:25
Коментар: Истината е, че тази и миналата година за пръв път дават толкова дълги дървени ваканции. Питайте родителите си дали са си стояли вкъщи зимата, защото навън е било -5 градуса. Ясно е, че на доста хора не им се учи и това е разбираемо, но ако не положиш труд, успехи няма да пожънеш. Сега повечето сте тръгнали да си търсите оправдание да не ходите на училище и изпадате в някакви глупави спорове. От известно време по закон, ако си навършил 16 години имаш право да не ходиш на училище. Последствията ще са си е за твоя сметка. Всеки да прави както му отърва. Който иска да ходи.
Прогноза за времето - 12 февруари
2012-02-12 14:22:05
Коментар: Ех, как не разбрахте, че го прави нарочно.
Прогноза за времето - 12 февруари
2012-02-12 14:22:03
Коментар: Ех, как не разбрахте, че го прави нарочно.
Варненци бранят свободата в интернет, излизат на протест
2012-01-31 14:57:41
Коментар: Явно някои хора нямат нищо против да бъдат следени и вкарвани в затвор за притежанието на 1 свалена песен. Според вас е нормално да лежиш там наравно с убийци и крадци, който ОТНЕМАТ собственост или живот, докато ти споделяш въпросното парченце интелектуална собственост. Има разлика между нещо неморално и нещо криминално. Но добре, айде, бъдете си ядосани, не ходете на протестите, викайте на свободата свободия и на правата глезотия. Сигурно вие не ползвате социални мрежи, не ползвате сайтове за обмен на данни и сигурно всичко ви е легално. Щом е така, не протестирайте, съгласявайте се с всички забрани, които ви налагат, но не пречете на хората да изказват свободното си мнение по въпроса и не наричайте заинтересованите за правата си надрусани! ДА, има злоупотреба с днешния начин на използване на интернет, но ако бяхте прочели какво е АКТА, щяхте да разберете, че от въпросното споразумение производителите няма да спечелят почти нищо, а интернет ще се промени коренно. Говорите така сякаш някой GSM оператор е успял да ви зариби да минете към нов план и псувате останалите, на които им се струва неизгоден. Моят призив е да се информирате малко по-добре и ако мнението ви се различава от това на околните, да го изкажете цивилизовано, без да обиждате останалите. Хайде със здраве!

«1234»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook