Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на lefer5

«5678910111213»

Обявяването на Симеон Сакскобургготски за цар на българите от Св. Синод противоречи на Конституцията
2015-05-03 17:05:11
Коментар: Този политически труп дето се мъчат да реанимират от неговата партийка с помоща на църквата не може да бъде никакъв цар на България. Той не е коронован а и парламентарна република по конституция не може да има цар.Освен това този индивид не спря да съди държавата за разни имоти които са били винаги на интенданска служба тоест на държавата. С далаверите на неговото правителство донесе много финансови загуби на страната ни . Със 2 години вив сержантска школа в щатите няма и образование за политик от голям ранг за какъвто по заблуда го беше избрал народа и поради некадърност и алчност така и се сгромоляса доста бързо. Някой се опитва пак да вкара интрига и с това ,че уж от Русия го искали. това е поредния виц.
Плевнелиев иска нов план за въоръжените сили, за да възпираме заплахите
2015-04-27 18:40:07
Коментар: Потвърждава се твърдението на Атака ,че истегления огромен заем от 25 милиарда лв с лихвите е военен заем за да изкупуваме старите иръжия на САЩ ОТ ПРЕВЪОРЪЖАВАНЕТО ИМ..Толкова много бивши военни обекти се продадоха и се продават ,а все не стигат парите за поддръжка и осъвременяване на останалата колкото един стадион хора Българска армия. Как да стигат като отиват за подръжка на контингенти извън границите ни за защита на чужди интереси. Турция също член на НАТО отказа на тяхна територия да има някакъв коменден щаб докато наще се наведоха още по- ниско в позата хванати за палците. Не само това ами има и български части на военни учения на НАТО на украинска територия. Хитлер не можа да вкара България във война с/у Русия докато тези сегашни продажни наши управници правят всичко възможно да го направят. Радой Ралин има едно хубаво изречение по такъв повод. - ТЪРПИ НАРОДА НАШ ИМА 500 годишен стаж. По - верно и по- правилно не може да се каже.
Борисов: Мечтата ми е да видя магистрала Букурещ-София-Белград
2015-04-25 00:31:14
Коментар: Пуфи то се видя днес кой целува задника на ДПС и кой се подчинява на турското посолство, а за твоите гениални мисли няма нужда от коментар. Простотия до шия.
Борисов: Мечтата ми е да видя магистрала Букурещ-София-Белград
2015-04-24 18:42:40
Коментар: Мечтите му да произвеждаме мерцедеси , да построи газов хъб и да чертае къде да минават газопроводи от Гърция, Србия и Румъния само дават повод за смях и подигравки в съседни нам държави коит са се отказали от всякакви по сериозни проекти свързани с продажно и безотговорно правителство като нашето. Ставаме не само за смях, а и за подигравки заради фурнаджийската държавна политика на парламент и правителство.
Борисов: Мечтата ми е да видя магистрала Букурещ-София-Белград
2015-04-24 18:37:13
Коментар: Този мечтател съсипа не само Варна ,а и държавата ни защото заради продажната политика която води с/у България са настроени и съседни и по далечни държави които ще ни лишат от достъпа до газови доставки ,а и коро от износители на ток ще се превърнем във зависими от Турция вносители. Не искаха да ме зависими от руски газ ,а сега пак ще го купуваме , но с такси за пренос на Турция и Гърция. Продадоха и род и родина за да слугуват на чужди интереси за потупване по рамото или за някоя комисионна в сметките си.

«5678910111213»

VIP
Подготовка за матура по английски език - В1 и В2
Индивидуална подготовка за матура по английски език, нива В1 и В2. Ще работим със съвременни материали, които покриват всички части на изпита. Обучението се извършва в две насоки: - Теоретична подготовка...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook