Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на EvilHunter

«23456»

Станишев ще подкрепи Марешки на балотажа тази неделя
2011-10-27 13:35:28
Коментар: Дано този комуняга и цялата му партия гният в затвора за цялата пумия, в която вкараха държавата...
Марешки обяви, че ако бъде избран за кмет, ще използва бизнес нюха си за управление
2011-10-27 13:25:02
Коментар: С други думи ще ползва нюха си на монополист и унищожаване на конкуренцията за да успее да придобие още някоя земя хахахахахаххаа
Хора от различни организации подкрепят Кирил Йорданов за кмет
2011-10-26 13:55:39
Коментар: Ще гледаме...че ти сляп ли си...не гледа ли до сега какво прави той...по-малко да краде хахахах ти тез Мазератита да не мислиш, че се хранят с вода бе...виличка морската градина...човека само с 1 имот ...бива ли толкова да е зле...поне още 4 къщички в морската градина трябва си направи НЕКА СЛЕПИТЕ ДА ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО...а пък ние умните ще си гласуваме за Кирчо :) ДАВАЙ КИРЕ ТИ СИ, НЕКА ТОЗИ ПЪТ ОБЩИНСКИТЕ НЕКОМПЕТЕНТНИ МУТРИ НЕ ТИ СЕ ПРЕЧКАТ!!!
Кирил Йорданов и Веселин Марешки на балотаж
2011-10-24 00:11:45
Коментар: БРАВО НА МУТРАТА МАГАРЕШКИ! Той ще ОСЕРЕ тотално Варна...от кога искаше да си грабне още готини парченца земя...БРАВО НА БЕЗМОЗЪЧНИТЕ ХЛЕБАРКИ, които си продадаха задниците за 150 лева и гласуваха за НЕГО...ТИЯ 150 ЛЕВА ЩЕ ВИ ИЗЛЯЗАТ ПРЕЗ ГЪЗА АКО СПЕЧЕЛИ :) Наистина, че България е пълна с ОВЦЕ ама чак пък толкова не мислех...за пари ще продадете и майките и децата си...а не се сещате, че тия 150 лева са от ВАС, който си купуват лекарства, боли го гъза Магарешки, от единият джоб отиват в другия :) Рано или късно ще му върнете тия 150 лева като си купите лекарства. БРАВО МАЙМУНИ ТОТАЛНО УСРАХТЕ ПЕИЗАЖА И ЗАРАДИ ВАС ДЪРЖАВАТА НИ ПРОПАДА!!!
Премиерът: Всички ние чувстваме отговорността, възложена от хората
2011-10-24 00:07:33
Коментар: Не искал го управляват мутри ххахахах...че 22 години кой ни управлява бе мойто момче...Комунягите...Защо говорите глупости без да сте запознати...манипулирани....ти знаеш ли как се манипулира бре, оле боже за това българите са овце...За кой гласува бре? За БСП ? Хаахах най-големите комуняги дет усраха цялата държава...НИКОЙ ДРУГ НЕ Е ПРАВИЛ НЕЩО ДО СЕГА ОСВЕН ГЕРБ...кот и да ги плюете това си е истината..всички останаха КРАХА КАТ ЗА СВЕТОВНО ... не съм казал, че ГЕРБ не краде, ама поне не кат наакани...оставят и за държавата, а останалите хлебарки бяха кат не видели. Ако беше толкова оборотен (а ти НЕ си) щеше да кажеш, че си гласувал само за президент, а за местна власт си бутнал бяла бюлетина...ама явно нямаш акъла да се сетиш сам :)

«23456»

VIP
''ГеоСед'' - Геодезически услуги и Кадастър
Предлагам геодезически услуги на приемлива цена. Цена по договаряне за област Варна, Шумен, Добрич и Търговище. - Трасиране на поземлени имоти; - Трасиране на урегулиран поземлен имот; - Трасиране...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook