Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на fasul

«123456789»

Лиляна Павлова по повод твърденията на Румен Петков: Пътят към политическия залез явно е тежък
2013-05-04 17:15:59
Коментар: Пикльото Руменчо ни е ясен на всички. Но тази гнусна селска свиня, какво вообще се обажда. Тия мръсни комуняги от ГРОБ що не си седят в собствената си кочина, ами си позволяват да грухтят и да ни дразнят. Егати наглата и тъпа пъча.
Полицаи спасиха лекари от разгневени роми
2013-05-04 13:52:35
Коментар: Един въпрос : Докога ще бъдем реприсирани и дискреминирани в собствената ни страна и то от най-нисшата народност на земята. Ако това се беше случило примерно в Израел (защото по-горе четох за самолетния им удар), питам аз дали всички от тези мангали щяха да оцелеят след намесата на органите на реда. Значи те могат да убиват враговете си и са велики, а ние трябва вечно да си даваме гъзъ иначе сме лоши. Затова никой не ни ебава, щот сме дупедавци. И политиците ни са такива. Педали, колкото и да се правят на тъпи мутри. Я да ги бяхме пръснали от бой тия мангали. По друг начин щяха да ни погледнат тогава. Мамка им.
Преселението на българските цигани
2013-05-02 22:47:44
Коментар: Това ще се окаже единствената полза за нас от ЕС. Но ако могат да се изметат поне още 500 000 мангала от тук, то това ще трябва да го впишат в учебниците по история, като най-големия и единствен принос на ЕС за родината.
Бойко Борисов: Варна е много приятна в кавички
2013-05-02 10:46:48
Коментар: Искам да ви споделя нещо. От няколко дни нямам желание да пиша срещу ГРОБ. Както се казва - то е все едно на умряло куче нож да вадиш. Под достойнството ми е. Сега трябва да решим, кого да подкрепим, което ще е много трудно.
Цветан Цветанов подписа ново споразумение с моряшкия синдикат
2013-05-02 10:45:39
Коментар: Искам да ви споделя нещо. От няколко дни нямам желание да пиша срещу ГРОБ. Както се казва - то е все едно на умряло куче нож да вадиш. Под достойнството ми е. Сега трябва да решим, кого да подкрепим, което ще е много трудно.

«123456789»

VIP
Купува ОБРАБОТВАЕМА земеделска земя в Област ВАРНА !!!
’’ ГРАНДЕ ХАУС ’’ ЕООД купува ОБРАБОТВАЕМА земеделска земя във всички Общини на Област ВАРНА: Община ВЪЛЧИ ДОЛ: Вълчи дол, Бояна, Брестак, Войводино, Генерал Киселово, Генерал Колево, Добротич, Есеница,...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.5 + 1.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook