Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на DenisStoyanov

«67891011121314»

Ангелкова: Трябва да има санкции за нерегламентирано къмпингуване на плажа
2018-05-15 12:46:48
Коментар: По тая логика ако колата ти се развали между 2 града и няма как да дойде пътна помощ (защото у нас такова животно рядко съществува, особено ако си между малки градове) и трябва да пренощуваш в колата, ко праим? Глоба че ползваш пътя да спиш в колата? Условията са еднакви, ползваш държавен терен, плащаш си данъци и? Да си каже Ангелкова кой иска, какво иска да строи на тия места и да спре да си кълчи езика.
Меркел: Европа не може повече да разчита на защитата на САЩ
2018-05-13 20:02:49
Коментар: Според "фактите" които изброявате, не сте Виктор а сте викторчо :).
Меркел: Европа не може повече да разчита на защитата на САЩ
2018-05-11 21:55:14
Коментар: Айде русийко покажи ми договорите за които говориш. Те изтекоха отдавна. Ама и ти си говориш наизуст сякаш визираш колко струва 1 литър дизел... Щом можеш да оставяш коментари значи можеш и да дадеш тук там някой линк към договорите които визираш. Дори и за Япония. Ще ти дам жокер, Япония сама си избра никога повече да не изпрати военнослужещ извън граница. Имаше 2 изключения в които тя изпрати една шепа консултанти.
Меркел: Европа не може повече да разчита на защитата на САЩ
2018-05-11 18:57:51
Коментар: Викторчо когато се дават факти, те се допълват с факти. Какво ми цитираш някакви си съфорумници, цитирай източници, имаш цял интернет на разположение. Какво ми даваш мнението на някоя заблудена овца. Ти някога ходил ли си в Германия? Както я описваш тя трябва да е по зле и от България която също е загубила 2 войни, да не говорим и за балканските.
Меркел: Европа не може повече да разчита на защитата на САЩ
2018-05-11 10:02:01
Коментар: Викторе договорите които визираш (те са няколко) отпадат през 1991 при унификацията на 2-те Германии (като точно тоя за който май говориш отпада още 5-6 години след края на войната). Германия си произвежда от доста години и самолети, и хеликоптери, и танкове че и ракети. Не знам от къде ги вадиш тия бисери. Дори и един от най-модерните заводи на Airbus се намира до Бремен. Да не говорим че и Eurofighter се произвежда там. Има и ракети, MBDA и TDW че и още един куп. Така че я да те питам, я визирай кой е тоя договор дето те не го спазват и ще ми правят ракети, самолети и танкове, че да звънна по мобифона на бай Тръмп че да им пусне една брадва по финансите?

«67891011121314»

VIP
Търг с явно наддаване за плаж в Св. Св. Константин и Елена
Свети Свети Константин и Елена холдинг АД обявява търг с явно наддаване за избор на подизпълнител по обособени позиции на морски плаж „Св. Св. Константин и Елена – Юг“, гр. Варна, к.к. „Св. Св. Константин...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 0.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook