Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на hatcepsut

«12345»

Нормално протича изборният ден в ромския квартал „Максуда” във Варна
2011-10-24 09:29:44
Коментар: В 260 избирателна секция дама от комисията ме попита искате ли бюлетина за Президент, та питам се ако трябва тя да подканя всеки избирател как резултатите ще са обективни. Нали е задължително гласуването като и без това си се добрал до тъмната стаичка след часове чакане.
Арестуваха кандидатът за кмет на Варна Костадин Костадинов за участие в протест
2011-09-26 22:52:03
Коментар: Не симпатизирам лично на Костадин Костадинов, но се питам какво лошо има човек да изрази убежденията си, като се включи в протест? Защо трябва някой да разреши, нужно ли е одобрение за всичко! Нали имаме правото да избераме сами, или не?
Арестуваха кандидатът за кмет на Варна Костадин Костадинов за участие в протест
2011-09-26 22:48:47
Коментар: За стъклата мога да поспоря малко с комисаря! Явно информацията му не е никак актуална! И няма как да е другояче тъй като едва две патрулни коли супровождаха минаващите стотици хора по ул. Самарско знаме към ул. Доброволци. Ако целим да не всяваме паника или да отчитаме безупречно свършена работа, това е друг въпрос, ама пак малко късно.
Над 1000 души излязоха на протест пред Катедралата в подкрепа на жителите на Катуница
2011-09-26 22:42:41
Коментар: Протестиращите бяха наистина доста, за което мога да кажа само Браво! Ситуацията от махлата е следната-понатрошени са няколко прозореца, жив мангал не можеш да видиш по улицата. Една къща е подпалена, в опит да се щурмува друга с камъни и подръчни материали-отвътре стреля газов пистолет и разпръсна нападателите. Улиците под бул. Владислав са със засилено полицейско присъствие, даже питомците на кучкарника от владиславово ни охраняват-нас българите, или тях циганите незнам. Време беше на циганите да им се покаже че сме силни и все още повече от тях. Нека ги е страх! Верно че не всички са кирливи и носят вина в случая, но също така е верно и че се замозабравиха. Забравиха, че са български граждани, но не са Българи.
Родилка загуби бебето си, близките й ще съдят лекарите
2011-09-02 16:10:42
Коментар: По лошо стечение на обстоятелствата аз също загубих детето си, и го носих в себе си мъртво няколко дни, но единствено заради професионалната реакция в АГ болница сега съм жива. Не рискувайте когато става въпрос за живота на детето ви и за вашия също. Не че в Окръжна болница няма специалисти, далеч съм от мисълта, но ако не попаднете на него, какво правим? Товарят ви като раздран чувал с картофи и хайде в АГ-то, защото там щели да ви оправят.

«12345»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.2 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook