Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на dareas

«123456789»

Избиват бездомните кучета във Варна с антифриз
2012-04-02 23:43:45
Коментар: @Atanas Който няма какво да каже започва да обижда. Край на разговора ;)
Избиват бездомните кучета във Варна с антифриз
2012-04-02 23:14:37
Коментар: Не рядко съм свидетел на това как малко дете (едвам проходило бебе) взема някаква пръчка/клонка и пред погледа на родителите си замеря кучета и котки с нея. Много често виждам и групи млади пишлемета (14-15-16 годишни) от по 4-5 човека виждат случайно куче и почват да се гаврят с него. Животните помнят, дами и господа! И затова, когато някое от гореспоменатите пишлемета мине след 1-2 дни по същия път, кучето ще му скочи да му лае и да го хапе, а аз ще седя тук и ще чета коментари на невъзпитали на добри обноски децата си родители.
Избиват бездомните кучета във Варна с антифриз
2012-04-02 22:45:28
Коментар: nasko-4, женчо, точно на центъра живея и се разхождам всеки ден, а отделно всеки ден кръстосвам и по кварталите. Знам, какво има във Варна, най-опасните кучета, които съм виждал са със стопани - питбули, булдози и други изчадия. А на улицата си лежат мили и добри същества, по-добри от повечето хора. Имат бълхи, да, но никой не ви кара да се отърквате в тях, че ми се оплаквате за щяло и нещяло. И без кучета/котки и всякакви други бездомни ПАК ЩЕ ИМА бълхи и зарази, но ВИЕ тогава няма да имате на кого да прехвърляте вината. А може би щяхте да горите тревата?
Избиват бездомните кучета във Варна с антифриз
2012-04-02 22:32:43
Коментар: А защо на ден като се разминавам с поне 50 кучета, никога не ме е подгонвало и едно? Защото като ме лаят не тръгвам и аз да им лая насреща или да се панирам и бягам. Продължавам си спокойно. Животните надушват слабостта и страха!
Избиват бездомните кучета във Варна с антифриз
2012-04-02 22:19:46
Коментар: Уважаеми ИДИОТИ! Да, прави сте, нямам деца. Не беше в това идеята. Идеята е в това, че кучетата хапят само кретените и лапенцата, които ги закачат. Никога не ме е хапало куче, а все слушам някакви оплаквания от хора, които им викат и ги подритват. Затова, мили мои идиоти, не ритайте кучетата и най-важното - ВЪЗПИТАВАЙТЕ децата си както трябва! Като ги учите от малки, че кучетата са лоши и хапят и не знам какво си, те ще ги намразят от най-ранна възраст, после ще ги подритват, ще бъдат хапани, а после вашите деца ще учат техните деца, че кучетата са лоши и така се получава един затворен кръг от Идиоти. :)

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.8 + 1.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook