Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Kratun

«123»

Сигнал: Защо никой не е обезопасил изкопа по ул. "Брегалница"?
2013-11-21 22:42:11
Коментар: Абе Живдявол ли си незнам,ама ти откаде знаеш коя фирма къде работи и как си върши работите?И не обиждай хората.На мен се налага от 20 дни да минавам от там и е нещо като бойно поле.И много ми е интерестно как точно смяташ да се предвижваш по барзо по тази улица,като там само сменят тръби и няма да я разшеряват??????Ще прескачаш колите ли???Аз ходя до Сити центара заради дъщеричката ми и знам какво е.Така че не ми се прави на много разбиращ,и не обиждай хората.
Първите 10 нови автобуса пристигнаха във Варна
2013-11-21 22:03:20
Коментар: Ама наистина много ме кефи снимката с новите автобуси и дупките по асфалта до тях на папа на Варна.И половината кметство в автобусите и....Какво.......За 24 години 70 автобуса????????Ами Африка е по напред от нас господа "маникени"
Първите 10 нови автобуса пристигнаха във Варна
2013-11-21 16:48:04
Коментар: За държава от ЕС направо сме страшно закъснели с тази смяна на автобусите.Трябваше отдавна да се сменят по етапно тези стари Икаруси.С тях аз ходех на училище моят син също и малко остана и внуците ми да ги ползват.Автобусите са хобави и нови и нека най-после наистина да заприличаме на европейски град.Дано е начало на нещо хубаво за всички варненци.Но не мога да кажа браво на господата от общината.
От понеделник пускат булевард "Владислав Варненчик"
2013-04-27 12:37:03
Коментар: repersenter,много си прав.Искам да поздравя ОБЩИНАРИТЕ НИ,че успяха да създадат такав страхотен конфорт на варненци по улиците.Чудесни задръствания сътворихте.БРАВО.Едно дете щеше да знае резултата от затварянето на двата основни булеварда във Варна.Ама изборите са след 10 дни и трябва да се усвоят едни пари.А качеството какво е не им пука.Идете си господа от общината.Не сте за там.
БСП: Няма да участваме в кабинет до вота
2013-02-20 15:03:01
Коментар: Вие нямате място в парламента крадци такива.Наглоста ви няма граници.Колко мандата искарахте и ни крадохте.Стига толкова.

«123»

VIP
Архитектурни услуги - ЗАХЕ ЕООД /безплатна консултация/
Архитектурно бюро „ЗАХЕ“ ЕООД предлага услуги в областта на архитектурното проектиране. Ние сме професионалисти с дългогодишен опит в инвестиционното проектиране в България, Германия и Швейцария. Предоставяме...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.7 + 1.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook