Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на rodnilb

«12345678»

Варненци ще протестират в защита на "топлата вода" край морето
2019-04-29 00:57:57
Коментар: Ей тез алчните гадове гледат от всичко пари да вадят само, нищо безплатно да няма за хората! Алчници мръсни, не наядени!
Акция: Задържаха 13 криминално проявени за наркоразпространение във Варна
2019-04-19 23:20:30
Коментар: Е и какво от това? Днеска ги задържат, а утре ще ги пуснат! Какво от това...? С всичко това само отчитат дейност и заблуждават народа, че уж нещо се прави срещу престъпността и наркоразпространението в България, като цяло!
31 години и 4 месеца затвор за убийците от варненския мол (обновена)
2018-04-17 19:46:38
Коментар: Защитната теза на този адвокат Йордан Чаков, е толкова смешна и несъстоятелна, че наподобява оправдания между малки деца -"Не бях аз, той ме накара...!" Това е повече от смешна и жалко, една защитна теза на юрист и то при такъв правен казус, да се основава на нещо толкова смешно и несъстоятелно! Няма никакво значение кой, кого, какво е накарал да прави, защото все пак тези охранители се предполага, че са умствено нормални и могат да преценят кое действие на шефа си да изпълнят, и кое не би трябвало, защото съставлява престъпление и за него те ще носят пряко отговорност! Именно в тази връзка, каквото и да се каже с цел оправдание в тази насока, е лишено от правно значение, защото отговорността е лична и пряко, и затова и следвало и трябвало тези охранители да мислят за действията и постъпките си, а още повече, че едва ли шефа им ще им е казал точно това да правят и то по такъв краен и брутален начин, и още повече с такъв фатален ефект! Тези откровени глупости въпросния адвокат да ходи да ги разправя на някой бавноразвиващ се човек! Каквото и да казват адвокатите, че отговорност имал и шефа им, то охранителите просто НЕ е трябвало да изпълнят такава поръка! Трябвало е просто да изкарат човека от вън, а ако има нужда просто да повикат полиция за съдействие и с това да се приключи случая! Нищо НЕ ги оправдава реално и аз ако бях на мястото на прокурора също бих искал присъди около 14-17 години затвор! Единствено съжалението за случилото се малко само ги оправдава в моите очи и смекчава вината им до някъде...!
Кой се страхува от проверки на строителството в Морската?
2018-01-20 23:18:28
Коментар: Това са една банда от алчни за пари "хора", който са толкова заслепени от парите, че дори не съзнават, че с действията си един ден внуците им няма да има къде да играят, къде да се разхождат без присъствието на коли и т.н.. Ще трябва да стоят затворени само в пределите на скандалните кооперации, които алчните им и безскрупулни дядовци са построили на територията на Парка на Варна, превръщайки го в пореден жилищен квартал на града! Тези алчници нагли, не мислят и явно не осъзнават, че жилищни квартали във Варна има много, но Парк има само един! И вместо те също да искат и да гледат този Парк да се разширява с цел да може хората с велосипеди да спортуват на по-голямо и обширно място, необезпокоявани от автомобили и на чист въздух, те в манията си за пари целят точно обратното, и гледат да смаляват Парка, колкото се може повече за да могат те да строят повече кооперации там и да вземат повече пари от продадените на чужденци имоти! Един ден като умрат, ще си носят парите сякаш на ония свят с тях....! Човешката алчност няма граници! Това показва, колко са алчни и безотговорни тези прословути "бизнесмени", които мислят само за себе си и само за момента. Такива "хора" дори нямат място сред обществото, а по скоро трябва да са на друго място, където парите и властта нямат никаква стойност...! В "мази" без прозорци!
Братоев пуснал ръка на полицайка и "уволнил" колегите й от ІІ РУП-Варна
2016-05-31 13:41:05
Коментар: Искам да уведомя всеки от Вас да знае, че по моето досъдебно производство 1991/2013 г. и 1852/2013 г. и по това на г-н Лъчезар Братоев се установи една много важна и основна информация, че полицайката от Общинска полиция Й. М. по досъдебното производство на г-н Братоев и свидетеля В. И. по моето досъдебно производство са лъжесвидетелствали пред една и съща дознателка от едно и също районно управление на МВР-Варна. Става въпрос за периода от 24.10.2013 г. до 02.2014 г. пред старши разследващ полицай М. К. от второ РПУ на МВР-Варна пред която дознателка е лъжесвидетелствал първо по моя случай свидетеля В. И., който твърди, че именно тази дознателка го е склонила да лъжесвидетелства против мен веднъж пред нея и втори път пред съдия по чл. 223, ал. 1 от НПК, както и да даде показания от името на своята прабаба и дори накрая да разпише прабаба си в протоколите за разпит. Това автоматично показна, че въпросната дознателка, ст. разследващ полицай М. К. от второ РПУ на МВР-Варна в период от по малко от 4 месеца е извършила две абсолютно идентични престъпления по чл. 293, ал. 1 от НК в случая на г-н Братоев, а в моя случай и по чл. 311, ал. 1 от НК като е склонявала свидетели, обикновени граждани и полицейски служители да лъжесвидетелстват против други граждани за да могат да им бъдат повдигани несправедливи обвинения и те да бъдат изправяни пред съд! https://sputnik.bg/tragna-nakazatelniyat-protses/

«12345678»

VIP
Търг с явно наддаване за плаж в Св. Св. Константин и Елена
Свети Свети Константин и Елена холдинг АД обявява търг с явно наддаване за избор на подизпълнител по обособени позиции на морски плаж „Св. Св. Константин и Елена – Юг“, гр. Варна, к.к. „Св. Св. Константин...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.5 + 0.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook