Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Bozko

«23456789»

Арестуваха Янко Станев за купуване на гласове във Варна
2013-07-06 22:21:31
Коментар: Утре е денят, в който всеки трябва да избере. От едната страна стои кандидатът на ДПС, БСП и Кунева - Христо Бозов. От другата страна стои кандидатът на ГЕРБ - Иван Портних. Мисля, че е излишно да анализирам.
Цветан Цветанов: Познавайки стила на БСП, ДПС и „Атака”, очаквам всичко на вота във Варна
2013-06-26 11:08:28
Коментар: Нямам търпение да се докаже, че ЦвЦв не е виновен за нищо. Тогава ще питам платените драскачи тук, как ще коментират.
Доц. Христо Бозов: Трябва да подкрепяме наши моряци, изпаднали в беда
2013-06-25 23:20:22
Коментар: Ако ще трябва да избирам най- малкото зло, по- добре изобщо да не гласувам. Да не говорим, че Бозов съвсем не е най- малкото зло. Да ходи да обещава в Макдуа, че щял да им даде всичко, което пожелаят.... Ами ако кажат, че искат всички български жени на тепсия, ще им ги даде ли? Продажник. Не заслужава да се нарича българин.
Чавдар Трифонов: Основният ми опонент е статуквото!
2013-06-25 23:10:19
Коментар: Ето и ИК на Трифонов: КРАСИМИР ИВАНОВ- ректорът на МЕДИЦИНСКИ УНИВЕРСИТЕТ Варна, готвен като кандидат за кмет на Варна през 2011 г. от ДСБ. Брат му е ЯНКО ИВАНОВ ,КОЙТО ПРИТЕЖАВА 10% от КОРПОРАТИВНА ТЪРГОВСКА БАНКА-ИМПЕРИЯТА НА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ! АНТОН МАНОЛОВ – управител на "Поддържане чистота на морските води" АД (ПЧМВ) син на Пейчо Манолов – шеф на МОРСКА АДМИНИСТРАЦИЯ и на НК „Пристанища” по време на упралвението на НДСВ и ДПС. ПЧМВ е купена през 2002 г. от „Приста Ойл” на братята Атанас и Пламен Бобокови. ЖЕЛЯЗКО КАРАКАШЕВ – "ЗА” допускане на коли в Морската – за осигуряване на достъп до ресторантите, протертиращ срещу „Зелената мафия”....а сега Трифонов тръби ,че ще спре строежа в морската градина ...как ?с Каракашев ли ????
Доц. Бозов: Негативната кампания срещу мен е израз на страх
2013-06-25 23:07:32
Коментар: На Бозов за толкова години в общината, нищо не видяхме да е направил. Само по командировки ходи нашия. Сигурно и за плътските му удоволствия там, отново ни сме плащали.

«23456789»

VIP
тракционна терапия за шия
Уморихте ли се да страдате от болки във врата и скованост? Търсили ли сте решение, което може да осигури облекчение и да подобри качеството ви на живот? Апарата за тракционна терапия на шия е иновативно...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook