Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Neva

«5678910111213»

И последните четири тролейбуса пристигнаха във Варна
2014-10-15 13:01:14
Коментар: Понеделник сутрин. Начало на новата седмица. Стоя на спирката и чакам тролей. Пристига един с № 83 от старите. Качвам се, и тъй като напоследък градския транспорт ми е леко болна тема се оглеждам плахо, да не би случайно да има някакви табели или маркировки за сигурност на пътниците и шофьора, които не виждам. Няма! Но за сметка на това пък ми се набива в очите, че в тези тролеи - старите, шофьорът е щастливо отделен от пътниците в кабинка с врата. В този случай вратата е плътно затворена, а шофьора е вътре на лаф с някаква госпожа. До колкото си спомням съм виждала табели, които гласят "Разговорите с шофьора по време на движение са забранени"! Но, това не е всичко, което забелязват все още сънените ми понеделнишки очи. С изумление установих, че това, което ватмана държи и размахва в лявата си ръка е........ нейното име е...... ЦИГАРА! Необезпокояван, над всичко и всички, против всякакви правила шофьорчето си пафка на воля и не му дреме. И какво мога да направя в случая? НИЩО! Какво се промени след отвореното ми писмо до г-н кмета и шефа на "Градски транспорт" - НИЩО! Въпреки отговора от "Градски транспорт", че правило за първата врата няма, повечето ватмани продължават да НЕотварят въпросната първа врата. Да отида да направя забележка на шофьора - абсурд! Рискувам освен да ми вдигне скандал, но и в най-скоро време по всички спирки и тролеи да бъде разлепен моя лик с предупреждение да не бъда допускана в тролеи и автобуси, защото гражданската ми позиция ще бъде възприета не като отговорно поведение, а като заяждане! Така че... преглътнах цигарения дим, преглътнах и анцунга на кондуктора и си слязах на спирката.
10 най-чести причини хората да не даряват кръв
2014-10-08 16:22:34
Коментар: many, в сайта на ЦТХ е ясно написано - жените могат 4 пъти годишно (с интервал най-малко 2 месеца), а мъжете - 5. Предполагам, че работещите там са малко по-наясно от Вас. Кръвта се възобновява количествено за едно денонощие, а качествено за около 6-8 седмици.
За пръв път остават незаети места в детските градини на район „Приморски”
2014-10-03 17:07:16
Коментар: Надявам се, след още 2-3 класирания да дадат възможност за разреждане на групите, ако са останали места. Надявам се и да може да се прави разместване по градините, защото и на мен не ми е приятно, че в ЦДГ "Слънчо" (Лятно Тракия) са приети деца от крайните квартали, а ние, които живеем непосредствено до градината ще пътуваме чак до Железкова. (липсва директен транспорт до там)!
За пръв път остават незаети места в детските градини на район „Приморски”
2014-10-03 11:36:14
Коментар: Хайде четете първо и после давайте компетентните си коментари. Ако си бяхте направили труда да влезете в сайта, който посочих, щяхте да видите, че местата са основно в ОДЗ№2 "Д-р П. Берон"- 43 места (в новопостроения филиал на Железкова) и ОДЗ№4 "Чайка" - 34 места- филиал.
За пръв път остават незаети места в детските градини на район „Приморски”
2014-10-02 15:52:09
Коментар: На сайта на Общината, в електронния регистър пише къде точно.

«5678910111213»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook