Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Shifter

«5678910111213»

Отвориха изцяло за движение основна част от преасфалтирания бул. „Цар Освободител“
2014-05-23 22:01:32
Коментар: Усети се веднага! Прибрах се с 20 мин по-бързо от работа, значително се разтоварва трафика по "Цар Асен, а предполагам и по "Пирин" (не съм минавал оттам скоро, защото си беше мазохизъм) :)
Новият социален министър: Не очаквайте реформа в доходите
2013-03-17 16:57:25
Коментар: Започне ли национализация, няма да има спиране. Апетитът идва с яденето. Ще започнат с ЕРП-та, но след това ще посегнат на банките и "всички частни дружества, които източват капитали извън България" (не е точен цитат, но нещо подобно пишеше в т.нар. искания на протестиращите). В един хубав момент ще се окаже, че кварталната бакалия на Пешо е стратегическа за развитието на българската икономика и ще я национализираме, разбираш ли. Честито ви връщане с половин век назад!
Премиерът в оставка Бойко Борисов е приет отново в болница
2013-03-04 02:09:50
Коментар: Аз съм на 26 и като гледам кои са лицата на протеста и какви са основните искания, аз вдигам кръвно, пък какво остава за Бойко. Жалко, червените леви боклуци бавно и методично превземат всяка смислена инициатива и я обръщат в своя полза, прикривайки се зад маската на народното недоволство. Трудно се различават от хората, това са диверсанти, професионални ченгета на ДС, обучавани цял живот на подривна дейност. Те господата от БСП друго не умеят, но това им стига да са винаги във властта.
"Атака" обещава 1000 лв. минимална заплата, ако спечели изборите
2013-02-28 13:40:13
Коментар: Трябва задължително да се въведат часове по икономика в училищата, защото много хора си нямат понятие от това и подобни изказвания като на клоуна Волен им се струват правилни и реалистични, а всъщност са пълни глупости. Хора, разберете, че за да ви увеличат заплатата, трябва да произвеждате повече продукция/услуги или да произвеждате по-качествено, т.е. да генерирате добавена стойност. Всяко друго изкуствено увеличение ще води само до инфлация и проблеми в дългосрочен план. Това е, елементарно, измислено е преди повече от век. Затова, мили българи, бачкайте! Повече и по-качествено. Образовайте се, повишавайте си квалификацията, обучавайте се, поемайте нови отговорности. Заплатите трябва да си ги вдигнем сами, а не да чакаме някой друг.
Протестиращите готвят правителство в сянка
2013-02-27 13:53:31
Коментар: Айде спрете се вече с тези призиви за промени в Конституцията! Анархия ли искате, диктатура ли, какво? Добре, че все още има достатъчно разумни хора, които няма да позволят да се случи такова безумие. Ето затова спрях да ходя на протестите. В началото беше супер, имаше конкретна цел - решаване на проблема с монополите в енергетиката. След това започнаха глупостите за национализации, свикване на ВНС, промени в Конституцията и прочие. Съжалявам, няма как да подкрепя искания, които ще ни върнат 60 години назад.

«5678910111213»

VIP
Търг с явно наддаване за плаж в Св. Св. Константин и Елена
Свети Свети Константин и Елена холдинг АД обявява търг с явно наддаване за избор на подизпълнител по обособени позиции на морски плаж „Св. Св. Константин и Елена – Юг“, гр. Варна, к.к. „Св. Св. Константин...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.3 + 2.1
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook