Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на N_D_I

«12345678»

Асфалтиран участък от новия бул. „Левски“ се превърна в езеро
2018-10-04 12:17:53
Коментар: Проблем с булеварда има, какъв послед слой ще оправи канализацията, явно имате изкривени представи. И 10 слоя да сложат шахтата е запушена и има проблоем. Отидете и вижте, не да пишете глупости. и Спрете да хвалите този умрял билевард, разходете се по него. Бордюрите пропадат вече, шахтите са запушени от цялата кал която тече от ул. Подвис, Роза и Зюмбюл. съгласете се, че за над, 80мнл (3 километров участък). трябваше да е с мрамор изграден булеварда. излезте в чужбина и вижте хората как строят. Не правят нещо което да издържи 1,2 години, (като този строящ-разпадащ се едновременно булевард). Нагло е да трърдите ,че качеството е супер.
Как върви строителството на новия бул. „Левски“ (Снимки)
2018-08-27 17:38:31
Коментар: Липсва качество, всичко е очукано и разбито. Пръст и кал се стича между ул. Подвис и Роза и Зюмбюл. Защото просто не са построили стена да задържа почвата, като вкопаваха трасето. А канализация е пародия. Радвате се на снимки, а не на качество..
Арх. Бузев: Вторият Аспарухов мост ще е висящ, ще струва около 80 млн. евро
2018-07-09 21:36:39
Коментар: Чета и се чудя що за народ сме. Всеки леа и хленчи. Абе хора това е нашия град, Да излезем да изразим позиция. Не Ви ли писва? Минавам покрай някой "нов" ремонт, като "Бул Левски", ами то той не е построен а е с разбити бордюри, ония минал там с валяка изпотрошил блокчетата тротоар от (захар/тебешир направени) . Гледам как роми, уж мият улиците, а си поливат краката. Защо хората забравят? пристанището ни е важно. Супер и 5 моста да направят и тунел даже, ама да се мисли малко! Тези кораби, как ще минават. И аз съм млад човек, интересувам се, гледам как дават милиони за автобуси, и няма коридор, няма билетна система. А ние хората си гледаме , гледаме лаем на вятъра... И като кажеш на някой, абе човек дай да излезем дай да променим нещо, хората казват какво се занимаваш... Никоя партия не ме кефи, Искам моя град да се развива!. Не някакъв смешник да ми говори за втори мост, който се говори от 30 години. и да се прави че е открил топлата вода. Да се хвалят с новия булевард. на който монтират старите ръждясали спирки, или канализацията която градят с размер на тръбата колкото е тази на една сграда, един дъжд няма да може да поеме. Редили ми плочки на "Бул. Цар освободител" за 3.3 млн. лева и при дъжд видиш ли плочките заплували... и пак нищо варненци стоят, "Поне се прави нещо" казват и доволно минават по разрушения ремонт, докато си кривят краката.
Скоро започват ремонти на три големи пътни артерии във Варна
2018-06-12 18:58:54
Коментар: -Mystica Много ме кефят като почнат да сравняват София-Варна. Приоритета на София е заплатата. Да пази господ, цялата паплач София от там ако се изсели на изток при нас, където вече е пълно. Може да нямаме ресурсите им, нито алтернативите, некачествени ремонти. Плочките ни да се мият от дъжд и да се наводняваме даже, но не намесвай Варна и София. Варна си е Варна!
Скоро започват ремонти на три големи пътни артерии във Варна
2018-06-12 12:11:49
Коментар: Колко пъти ще биете тъпана за тази новина? От името на половин Варна - Не, благодаря. Вече видяхме как се усвояват милиони, и се мият плочките от дъжд, аре малко да се кротнете и помислете как да си оправите предните "творения". Кретени!

«12345678»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.9 + 2.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook