Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на blajjj

«2345678910»

Доц. Бозов: Негативната кампания срещу мен е израз на страх
2013-06-26 01:42:40
Коментар: Какво да му коментираме на доцента . Нека не бъркаме професионалните му качества , на доцент с управленческите . Не забравяйте мили хора , как възпитавате децата си и ги пазите от лоши хора и компании . Е доцента е попаднал точно в една такава лоша компания . Управленеца Бозов в прегръдката на БСП и ДПС и на дали ще разгърне потенциала си , като ръководна фигура . Това щеше да го направи и когато е имал възможснот с екипа на Йорданов . Е а дано ама на дали . Даде му се възможност и , като временно изпълняващ кмет .... къде останаха кадровите промени на опорочената община . Накрая от няма на къде и Караденчев временен кмет.
Стажове в общинската администрация поискаха студентите от Чавдар Трифонов
2013-06-26 01:33:42
Коментар: Тези , които трябва да обещават на студентите са в парламента .Образователната система , стимул , към студентите , насърчаването им да се обучават , създаване на механизми за взаимодействие между бизнеса -средното и весшето учебно заведение. Цените на семестриалните такси и още много други неща ,за които няма да ми стигне мястото да изброявам. Жалкото е , че обещанията им са способни да вещаят дългогодишен гурбет и зелена карта . Още по прекрасното е , че връзката на г-н Трифонов със сегашните управляващи в сянка ДПС и г-н Пеевски ще допринесат не за построяването на детски площадки , а до узаконяване на катуни и други подобни. Няма да изключа варианта и табелите в детските кътове , да имат и превод на турски . Това да ни е проблема . Зад свежият млад "меринджей " се крият доста корпоративни интереси и на банки и на много други апетитни дружества .
Релсите във Варна – само във въздуха, не под земята
2013-06-25 10:46:06
Коментар: Предстоящият мандат на кмета е 2 години . Каквито и обещания да дава той , трябва да изгради една дългосрочна стратегия и визия за Варна . На дали Портних ще заложи на 2 годни управление . Освен това бъдещият кмет ще бъде съблюдаван под лупа и предвид настоящите събития в държавата ни , ако обещаният не бъдат реализирани вторият мандат няма да бъде спечелен ! Предвид това , че Портних оправда очакванията ми и обещанията си и Варна вече има 2 големи преасфалтирани булеварда и сложи началото на европроектите съм склонен да вярвам , че с правомощията си като кмет ще дореализира започнатото и ще продължи да развива градът ни .
Предизборна борба за Варна
2013-06-23 16:15:42
Коментар: Е как ТИМ да са проблем след , като Трифонов е работел за тях ?
Езерният град Варна
2013-06-23 01:46:32
Коментар: Е това е човек с идеи. Не като оня Бозов дето ще ми узаконява катуните и ще определя съдбата на младите с ромските гласове и пенсионерите .

«2345678910»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.2 + 0.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook