Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на architect dimitrov

«123»

За честта на Варненския драматичен театър "Стоян Бъчваров"
2010-09-26 16:34:30
Коментар: Крайно време е Румен Серафимов да си ходи от където е дошъл след като общината няма ясна позиция.Кирил Йорданов като стар варненец да си каже думата-пари във Варна има достатъчно-много са фестивалите и голяма е администрацията в културата.
Статуята Венера от Варна - за и против
2010-08-18 21:04:32
Коментар: Самият факт, че се говори толкова много за тази скулптора означава, че не оставя равнодушни хората. Във Варна има не малко скулптори, но никoй не говори за тях, че са символ на Варна. Това, че някои мисли така само издига тази скулптора до ниво до което дори автора не е мечтал. А иначе българската скулптора познава случаи, в които една скулптора е била премествана на друго място и за сведение същата е останала в историята.
Статуята Венера от Варна - за и против
2010-08-18 10:05:51
Коментар: Събудете се варненци, Какво символизира скулптурата "Венера от Варна" е ясно и за най-големия глупак! Тя е апотеоз на женската красота, невинност и чистота. Няма и намек за силикон. Всичко е напълно естествено и съвършено. Това може да до почувства всеки непредубеден човек, дошъл да си почине и полюбува на морската столица. Белотата на мрамора в съчетание с красивите форми на младото момиче са в чудно съзвучие с фона на градината зад тях и морето. Мястото е изключително подходящо избрано! Човек може да разбере всичко това без да има титли пред името си като КУРатор, историк на изкуството, доктор на науките и прочие тъпотии, каквито ни натрапва Мария Василева от страниците на в. "Народно дело". И в този ред на мисли и аз да запитам: Нямат ли си Варна и варненци изкуствоведи, че чак от София ще ни казват какво е хубаво и какво не? Отново призовавам да се посети Градската галерия и да се провери къде отиват парите на варненци. Тук не става въпрос за дарение, а за вашите пари варненци, кои
Статуята Венера от Варна - за и против
2010-08-18 08:07:58
Коментар: Това лято ходих в Мадрид. Пред caixa форум има съвременни скулптори в същата тенденция. Като си обогатите културата тогава няма да виждате гола жена е произведение на изкуството. Гордост за нашия град.
Варна се сдоби със своя Венера
2010-08-17 21:52:31
Коментар: Варна не е гробище, че да се слагат паметници. Скулптората е хубава. Не ми трябват мъртъвци, да ми повдигат самочувствието, а една нова естетика. Това лято ходих в Мадрид. Пред caixa форум има съвременни скулптори в същата тенденция. Като си обогатите културата тогава няма да виждате гола жена е произведение на изкуството. Гордост за нашия град.

«123»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook