Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Бонбонка

«12345»

Вижте какви фирми, НПО-та и дългове имат членовете на служебния кабинет „Герджиков“
2017-02-06 14:22:34
Коментар: Живи да ги ожалиш. Горките, само с кредити, сега май е ред и тях да нахраним, че както е тръгнало, скоро няма да има официално постоянно правителство.
Белгийски политик иска България вън от ЕС
2017-02-06 14:17:22
Коментар: Чудесно! Като не искате България в ЕС, пускаме всички бежанци към специалните ви държави, и без "периферните" да ви видим как ще се оправяте.
ВКС отказа да регистрира партията на Кадиев
2017-01-31 15:15:14
Коментар: Не харесвам Кадиев, но възмущението му за пристрастната съдебна система е логично. Как става така, че внеслата документите си "Да, България" преди малко повече от седмица, днес е получила регистрация, а за останали партии съдът се бави с месеци?!? Как съдията-докладчик се запозна със стотиците страници документация на Христо Иванов за толкова кратко време? Затова хората са недоволни от съда.
Ремонтът на Аспаруховия мост зависи от изборите напролет
2017-01-06 12:08:51
Коментар: МоРсКи Първо трябва да докажеш, че са мутри. Второ трябва да си спомниш как по времето на Орешарски се спряха парите за почти всички общини, с изключение на 5, чиито кметове бяха на БСП. Тогава се събраха всички кметове, които членуват в Асоциацията на общините и на пресконференция обясниха защо протестират срещу избирателното даване на пари. Сегашното управление, вече в оставка, помагаше на всички общини без да ги дели на сини и червени. Крайно време е, когато отидем да гласуваме, да мислим за собствените си интереси и тези за града ни. Емоциите не са помогнали на никого. През изминалото лято един варненец, живеещ от години в Канада, се прибра в България. Обясни, че от 10 г. не се е връщал и изрази възхищението си от това - колко се е преобразил града ни в положителна посока. Затова гласувай за своите интереси и интересите на града.
Болници прибрали 817 000 лв., ще ги връщат на НЗОК
2016-11-22 14:12:27
Коментар: Добър контрол щеше да свърши пръстовия идентификатор, защото чрез него вече ще се контролира кой влиза за лечение и за какво, кога е изписан и защо. Данните от личната карта, както беше досега, винаги могат да се впишат в един амбулаторен лист, ако пациентът вече е бил ликуван, без лицето да присъства, дори и без да е влязъл за лечение в болницата.

«12345»

VIP
Нощувка 70лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.0 + 0.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook